Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2017)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2017)
    • 5 Star(1970)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Kupuję kanał do przełączenia z anteny na modem WiFi. W pełni sprawny. ( Spójrz na zdjęcie). Jestem zadowolony. Wielkie dzięki, Bengood. Zakup jest zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Zgodnie z opisem, wziąłem pakiet zawierający 2 adaptery na każdy typ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Praca zgodnie z oczekiwaniami. To jest to, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2018

    Good price for this kind of antenna adapter. You pay much more on the local store or other web shops. Quality is fine. Good to convert RP-SMA to SMA. Make sure to also buy the other version >>> https://bit.ly/SMAh5 Its always good to have one of each kind at home. I bought these adapters together with this high range antenna @ https://bit.ly/ReaLpA and iam very happy with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    Its an adapter what else is there to say. It doesn't seem to have any negative effects on video reception so far. It works fine there isn't really anything special about it. I used mine on an eachine rotg01 because i didn't have the right antenna and was stuck with a dipole. I probably should have ordered another cp antenna anyways because i only have one cp and i have to switch it between whichever monitor i am using.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    It is necessary when using RP-SMA antenna in Jumper T8SG. It is also useful when using the 2.4 GHz RP-SMA antenna in G-Model 5.8G 300 channel receiver 2.4G WiFi conversion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2016

    Быстрая доставка , идеально подошло , спасибо магазину за хорошую работу ! Качеством товара доволен на все 100% ! Рекомендую !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2016

    Использую антенну от Walkera,всем хороша, но имеет не часто встречающийся RP-SMA коннектор.Ставим этот переходник и проблема решена.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2016

    Cette adaptateur SMA femelle pour TX RP-SMA mâle est de très bonne qualité et fonctionnent parfaitement pour mes Transmetteurs FPV. Ils sont très faciles à connecter pas chère bon prix Banggood je conseil :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 328
    • Ft3 422
    • Ft3 805
    • Ft4 184
    • Ft3 805
    • Ft2 483
    • Ft9 515
    • Ft8 701
    • Ft29 670
    • Ft2 634
    • Ft128 254
    • Ft3 422
    • Ft2 661
    • Ft5 707
    • Ft6 396
    • Ft5 707
    • Ft184 303
    • Ft2 305