Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2971)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2971)
    • 5 Star(2892)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2018

    Good price for this kind of antenna adapter. You pay much more on the local store or other web shops. Quality is fine and adapter works good. You can use it for your drone or fpv goggles. Make sure to also buy the other versions >>> https://bit.ly/2DbUsz and https://bit.ly/2EGvN It's always good to have one of each kind at home. I bought these adapters together with this high range antenna @ https://bit.ly/ReaLpA and iam very satisfied with it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2018

    Good price and good quality adapter. Durable and works as intended. 5 stars.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2018

    mercadoria de ótima qualidade, gostei muito da mercadoria, excelente produto, bonito, muito bem feito,parabéns

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mundek
    GB
    08/04/2016

    Very good product that works very well. Great for RC works. Good quality. Arrived nicely wrapped. Great value for money. Thanks a lot BG for quick delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Już drugi raz kupiłem te 90 stopniowe adaptery dla moich antenek, aby zamontować je na EV200d widzów. Niestety, jakość tych jest dość słaba, w rzeczywistości mają tendencję do odchodzenia. Na tych nowo przyjętych postaram się naprawić cynę, aby były twardsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    oggetto come da descrizione arrivato nei tempi previsti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2018

    RP-SMA Maschile a RP-SMA Femminile Adattatore Angolo Retto RF Connettore Descrizione: Connettore: RP-SMA maschile (foro interno), RP-SMA femminile (ago esterno) La Confezione Include: 1 x RP-SMA Maschile a RP-SMA Femminile Adattatore

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2016

    Works great on clover leaf antennas and others. The only fault is this advertising photo. I thought I will get 2 RP-SMA adapters buy I got only one. I would buy two if i knew this before. I will order one more in future.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Kolejna przymiarka 90° zakupiona do zamontowania na moim ev200d, aby anteny pionowe. Nie masz zbyt dużej konkurencji nawet na stronie bangood, więc zawsze kup ten model

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.12
    • US$16.99
    • US$4.65
    • US$36.29
    • US$5.09
    • US$21.99
    • US$9.23
    • US$17.59
    • US$92.99
    • US$17.99
    • US$269.99
    • US$62.99
    • US$65.99
    • US$120.99
    • US$31.50
    • US$131.99
    • US$18.99
    • US$21.59