Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Ładny aparat. Maksymalne zużycie energii wynosi 2,6 kW. Po ustawieniu na maksimum regulatora - 125 A (3 mm elektroda).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Na razie było doskonałe, próbowałem od najniższego do najwyższego Amperes i było niesamowite. Mam nadzieję, że te występy będą kontynuowane. Zaraz zamówię. Dzięki Banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Produkt, który przyszedł z moją prośbą nie jest taki sam prosiłem o wskaźnik cyfrowy prosiłem o ładowarkę USB, ale produkt, który przyjechał nie był zadowolony i był wysyłany za granicę w 170 TL yuh

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Teraz czas sprawdzić, jak to działa. I przyjeżdżam 30 dni do Peru

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Kupiłem go myśląc, że to maszyna lutownicza, wysyłana 5 elektrod za 174$ nie istnieje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Nie dostałem maszyny, tylko elektrody. Proszę o zwrot moich pieniędzy, bo te elektrody w moim mieście nie kosztują ani jednej trzeciej tej kwoty...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Thank you delivered 6 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dotarłem do produktu. Właśnie to testuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dziękuję. Bamoa do smaku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    yo no quiero electrodos yo quiero la máquina lo que compre como puedo devolver esto y adquirir la máquina de soldar

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 204
    • Ft2 450
    • Ft15 762
    • Ft11 559
    • Ft3 639
    • Ft8 825
    • Ft44 140
    • Ft17 865
    • Ft4 367
    • Ft4 411