Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1400)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1400)
    • 5 Star(1355)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Ładne kable, użyłem ich jako baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2017

    Получил в целости и сохранности через три недели. Описанию соответствует. Товаром доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2017

    Нормальные разъемы за такую цену. Провода не в силиконовой оплетке, но и не деревянные.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2018

    Conector hembra y macho JST, buena calidad y presentacion y ademas buen precio. Cumple ampliamente mi expectativa de lo que protetia el vendedor y lo que he recibido. Lo volveria a comprar y ademas lo recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2016

    So useful to have a load of these kicking about during builds. I use for buzzers, battery connections on smaller builds, connecting fpv gear etc. Quite long tails compared to others i have used. Will purchase again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2015

    10mal JST Connector Plug With Connect Cable For RC BEC ESC oder zum anschliessen von Batterie AA Strom geeignet um Regler über USB Software einzuspielen mit Batterie AA Strom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    Fast shipping inside the EU, very nice packaging, cables are packed seperatly in pairs. Reccomended seller. A+++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2017

    Schnelle und problemlose Lieferung durch Banggood. Die Kabel haben eine Länge von 15cm und die JST Stecker sind von guter Qualität und sitzen fest auf den jeweiligen Kabeln. Guter Preis für eine sehr gute Qualität. Perfekt für den RC Bereich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2017

    Провода тонкие для батареи нужно толще. Взял только разьемы.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2017

    Очень хорошие разъемы jst. В комплекте 5 пакетов по 2 пары в каждом итого 10 пар. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 748
    • Ft1 511
    • Ft5 298
    • Ft1 511
    • Ft2 620
    • Ft2 292
    • Ft2 259
    • Ft12 439
    • Ft2 269
    • Ft3 784
    • Ft1 511
    • Ft2 646
    • Ft1 511
    • Ft2 646
    • Ft2 161
    • Ft4 161
    • Ft2 620
    • Ft3 931