Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(319)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(319)
    • 5 Star(308)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Wurde schnell geliefert, gute Verpackung. Die Kabel wirken sehr gut verarbeitet und unterstützen schnelles Laden (Redmi Note 9 Pro). Habe jetzt Kabel Zuhause, in der Arbeit und auch noch eines verschenkt. Super Produkt für den Preis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo dobrze!Dzisiaj dotarł do miejsca porzucenia paczki w kropce, stacji ładowania OMV.👍👍👍!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Wszystko jest w porządku, bardzo dobrej jakości i wydaje się być trwałe. Dotarł stosunkowo szybko z Czech przez dpd (bez możliwości odebrania telefonu) i acs. Bardzo się cieszę z tego powodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Przybyło w niecały tydzień. Pięć kabli wyszło jak wskazano i wszystko jasne. Świetny produkt. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Bardzo dobry, materiał wydaje się wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Kupiłem te kable po długim czasie. Jakość jest bardzo dobra, jak wszystkie produkty Blitzwolf Jest raczej długi - około 1,8 metra - więc jest dobry do użytku wszędzie W pełni polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Podobało mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Dostarczone szybko. Wszystko, jak opisano w opisie produktu, jestem bardzo zadowolony z nich. Dziękuję Doručené rýchlo. Všetko koresponduje ako je uvedene przeciwko popisere.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 805
    • Ft3 113
    • Ft7 269
    • Ft2 696
    • Ft5 538
    • Ft4 795
    • Ft2 396
    • Ft6 924
    • Ft8 654
    • Ft5 883
    • Ft2 768
    • Ft4 153
    • Ft4 846
    • Ft5 883
    • Ft11 392
    • Ft9 347
    • Ft5 191
    • Ft3 295