Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2020

    Przesyłka ok, jakość / cena produktu nie jest zła, nawet jeśli oczekiwałem czegoś więcej. Mam szczęście, że dodali jeszcze 1 silnik, więc jest ich 5, ale jeden przyszedł do mnie, że była masa z nadwoziem silnika, a co za tym idzie z całą ramą, musiałem ją wymienić, aby uniknąć uszkodzenia kontrolera lotu i esc 4in1.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2019

    Llegaron en buen estado y bien empacados, excelente para entrenar y no estrellarse con motores de 25dls cada uno xD Una de las pequeñas deventajas es que utiliza tuercas encontradas para los motores CCW. Los cables se ven de buena calidad y hacen un ruido que me ecanta! Además vienen con un motor de repuesto! They arrive in very good package ready for start training freestyle and dont crash with 25dls motors each! One little disavantage its that it use different nuts for the CCW motors. tha cables look of a vvery good quality and i love the sound they make. Plus it comes with extra motor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Szybko, w 10 dni. W dotyku wydają się być dobrej budowy. Z 3 i 4mm odnogami i dodatkowym silnikiem jako zapas. Nie podoba mi się fakt, że CW i CCW są nadal utrzymywane, ale nie powinny być wypuszczane bez względu na obrót.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2019

    Motores duros y buenos para el precio que tienen. Algo con lo que aprender en vez de motores de 20€ la unidad. Envío rápido a España en menos de 14 días.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Хорошее решение для гоночного дрона. Все работает отлично, проверено. Спасибо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Dziękuję ci Banggood za wysłanie tych silników, by zastąpić pozostałe. Dotarł w prawo i teraz w świetnym stanie i bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    Excellent motors for this price, one of them has a metallic sound, but its working. I had some mid throttle oscillations but changed the prop to 5.45.3 and all is good. Had the Racestar BR2205 23kv, but these have higher torque more reactive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2019

    Todo perfecto. Envío rápido, todo bien protegido y los productos perfectos, excepto un motor que venía quemado. Reclamado a Banggood la respuesta ha sido muy satisfactoria e inmediata, haciéndome un reembolso. La verdad que el servicio me ha sorprendido gratamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    Concerning they are five in the box. As they are new and no any opinions, I hope they are good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2018

    I'm very happy with these motors. Super smooth with plenty of punch to get you over obstacles in a heartbeat with just as much torque down low to prevent you from smacking into the ground. Love the way they fly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 459
    • Ft5 856
    • Ft7 159
    • Ft3 757
    • Ft13 907
    • Ft10 251
    • Ft4 131
    • Ft2 627
    • Ft3 415
    • Ft7 243
    • Ft3 379
    • Ft6 706
    • Ft4 554
    • Ft3 903
    • Ft3 607
    • Ft6 182
    • Ft2 627
    • Ft7 484