Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(522)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(522)
    • 5 Star(505)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Dobra trwałość i sprawna przyczepność. Niższy profil niż klasyczne M5, ale tak naprawdę samozaciskający, zarówno na uszczelce w górnej części, jak i w dolnej, która jest „wygięta". Dobry przewód wewnętrzny, który działa płynnie bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    bardzo fajnie wygladaja, jestem zadowolony i polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Product as ordered. Delivery in just over 1 month was relatively quick. Customs can take longer to release packet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zamówiłem czarne, ale jeszcze użyć ich nie potrzebuję ich, ale są wolne i będą działać świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Wsztsko OK. Ładny kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Są normalni. Ale bardzo szybka dostawa! Więc jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2019

    Excellent from low profile self-locking. We'll see how long they last! ------------------------------------ Eccellente dal profilo basso autobloccante. Vedremo quanto dureranno!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Cóż, to zwykły orzech do zamka (^-^) Flange ma ślizgoodporne, prima facie Nie jest solidna, ale lepsza niż żadna (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2019

    Really nice, better than the original on my motor because they are shorter, then the screw pass fully through the nut and the lock. + the grip under the nut prevent to screw off.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.49
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$4.61
    • US$20.60
    • US$21.99
    • US$26.44
    • US$6.92
    • US$15.29
    • US$10.99
    • US$74.99
    • US$4.24
    • US$31.17
    • US$21.99
    • US$10.38
    • US$11.99
    • US$9.23