Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(315)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(315)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Bardzo dobry produkt kocham, nawet ma piosenkę jedyny szczegół jest to, że kołek nie jest do połączenia w Meksyku ale z adapterem wygląda świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    Шар приехал целым. Работает. Даже издает мелодию. Приятная вещичка, создает иллюзию волшебства. Думаю, особенно интересна эта вещь будет детям. Спасибо продавцу и службам доставки. Из недостатков - очень уж простой и некрасивый пластик на подставке. Мне кажется, если подставку сделать более красивой, то шар от этого очень выиграет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    Amusant et Sympathique petite boule de plasma, moi j'avais un adaptateur pour européen, si non vous devrait acheté un petit adaptateur pour fonctionner du côté américain vraiment pas cher cette adapteure , Symphathique amusant décoratif, Cool 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2019

    El producto está bien para el precio pagado,pero el producto tuvo suerte en llegar bien al destinatario,por qué prácticamente no tiene nada que proteja el producto solo tenía una bolsa y una cinta gruesa alrededor del paquete del producto adjunto fotos,en conclusión muy mal empaque del producto para envío internacional

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    my daughter loves it. came in just over 2 weeks. its not a bad little curio. i want one and so dose the missus. had to get an adapter to fit Aussie plug. good christmas stocking filler. thanks bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    Petite lampe pas chère et qui et fait sensation! En ce qui concerne l'envoi assez rapide, mais alors c'est un miracle que je l'ai reçu en un seul morceau! Aucune protection pas de papiers à bulle rien. Vraiment pas très sérieux toute les chances que ça arrive cassé chez vous.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2019

    Lo he recibido en un par de semanas y perfectamente envuelto. La caja con protección de espuma por la parte de arriba y la de abajo, y los tubos de cristal envueltos individualmente con su propia protección, todo dentro de una caja. Sólo falta montarlo y cruzar los dedos :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2018

    Um gadget engraçado para decorar um espaço e provocar a curiosidade dos mais pequenos. Além do efeito visual, que é muito bom, também tem um sonoro que não é lá grande coisa, mas como se pode desligar sem afectar o funcionamento, não interfere. Fiquei satisfeito :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2018

    The product description says that package includes a USB cable, but it doesn't, anyway the ball doesn't have a USB socket. What I received is equipped with an AC 220V EU plug. I changed it with AC 100V US plug, and connect it to 100V, then the ball grows. With 5V DC, it doesn't grow at all, same with 24V. I think 220V will give a better result, but I didn't try that.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    Всегда хотел такую штуку! Взял по очень хорошей акции. Вид базы конечно не очень и совсем ненужная кнопка с "пьезомузыкой" (они хоть и связаны, но на разряды совсем не влияет). Но моя месячная дочь моментально научилась следить за этой штукой! Он необходим в каждом кабинете детского окулиста!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 144
    • Ft7 681
    • Ft1 486
    • Ft6 217
    • Ft3 165
    • Ft7 681
    • Ft31 470
    • Ft15 367
    • Ft3 656
    • Ft13 904
    • Ft14 027
    • Ft2 925
    • Ft2 557
    • Ft101 390
    • Ft133 075
    • Ft86 498
    • Ft10 577
    • Ft3 165