Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2021

    To dobre dla jego pieniędzy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi sprzedawcy. Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Najlepszy produkt w cenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    Good Product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    5 W 1 Jakość wody Wieloparametr PH EC CF TDS(ppm) Temp Tester Miernik Akwarium Hydroponics Basen Ryby Pond Picie elementu nie nadaje się do użycia z adapterem uk My adapter. Nie zamówię innych pozycji, które wymieniłem, dopóki nie otrzymam odpowiedniego adaptera ac.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Kupiłem ten produkt dla nas i Kanady, ale wysyłają mi zły dla Azji (wtyczka i napięcie są złe). Spróbuj skontaktować się z obsługą klienta kilka czasu, ale w ogóle nie odpowiada. Zła obsługa nigdy więcej tu nie kupuj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Produkt został dostarczony w dobrym porządku, ale nie mogę go jeszcze używać wyraźnie, ponieważ brakuje mu płynów do skalibrowania go do użycia. Szukam, skąd wziąć płyn. Ale to nie jest takie proste i może uczynić koszt wyższy przed może korzystać z licznika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Badany i skalibrowany roztworem kalibracji. Sonda PH działa dobrze. Ale czujnik EC nie może być poprawnie skalibrowany. Ogólnie nieźle z tą ceną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Kolejny zacny zakup od Banggood Miałem do czynienia z innymi dostawcami, ale zawsze wracam do Banggood dla spójnej jakości i cen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Świetny element przyszedł jak stwierdzono dopiero po tym jak zleciłem spadek ceny ale nadal szczęśliwy robi jak stwierdzam dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 213
    • Ft34 556
    • Ft15 357
    • Ft11 899
    • Ft15 706
    • Ft11 517
    • Ft23 269
    • Ft5 649
    • Ft48 762
    • Ft20 732
    • Ft14 589
    • Ft4 219
    • Ft12 285
    • Ft6 909
    • Ft9 595
    • Ft18 615
    • Ft7 291
    • Ft15 672