Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    Porównanie z wartościami BME280 i CJMCU-30: CO2 dobre, temperatura 1 stopniaC obniżona, wilgotność 11%, TVOC: nie mają wzoru na konwertowanie mg/m3 na ppb. Ogólnie dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dobry mały moduł i szybkie do przeglądania danych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    I think its working well.....thangs!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Towary otrzymane, usługa jest szybka i funkcjonalna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bez kompromisów, super....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    hızlı kargo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dobry łatwy do odczytania wyświetlacza i rozsądny żywotność baterii kilku godzin. Ale główny pomiar CO2 zdaje się reagować dosłownie na wszystko, nie tylko na CO2 - odczyty są bardzo wysokie w porównaniu z innym detektorem CO2, który mam. Również numery HCHO i TVOC wydają się pochodzić bezpośrednio z odczytów 'CO2', nie są one w ogóle specyficzne? Więc mam wrażenie, że używa jednego ogólnego urządzenia do wykrywania jakości powietrza, który jest wrażliwy na wszystko? Więc konkretne odczyty są niedokładne i niezbyt znaczące. Jednak mówiąc, że jest to bardzo wrażliwe urządzenie do ogólnej jakości powietrza, a wyświetlacz w stylu barowym na dole jest bardzo dobrym ogólnym wskaźnikiem jakości powietrza. Za niską cenę jest nadal użyteczny i wart posiadania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • David
    CA
    23/05/2021

    Ustabilizowanie odczytów zajmuje około 12 godzin, ponieważ C02 może wahać się z wysokich odczytów 2000 do niskich 400. Otwieranie okien wpływa na odczyty, więc wydaje się być dokładne. Chciałbym porównać go z innym licznikiem, aby się upewnić. Zarówno TVOC, jak i HCHO są bardzo niskie. Niespodzianką jest to, kto dużą ilość C02 może zgromadzić się w krótkim czasie. Brak zasilania, tylko kabel USB. doskonały kolorowy wyświetlacz,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Don’t buy it. It’s a piece of crap. It’s now showing 31 degrees Celsius but it’s around 24 degrees Celsius where I live. Don’t you waste your money!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Świetny mały produkt, który działa dobrze. Limit wynosi od 400 w górę, więc należy pamiętać, że bardziej wrażliwe urządzenia kosztują wiele razy więcej niż cena. Detektor działa świetnie, przetestowałem go w warunkach zamkniętych i otwartych okien i działa bardzo dobrze. Łatwy w użyciu i duża część mojej kolekcji gadżetów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 868
    • Ft8 777
    • Ft3 176
    • Ft12 107
    • Ft6 052
    • Ft23 005
    • Ft8 701
    • Ft35 115
    • Ft10 896
    • Ft20 626