Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Szybka dostawa. Pudełko przybyło uszkodzone, ale nie uszkodzone na produkcie. Bateria padła, ale po kilku minutach naładowania zadziałała. Jeszcze nie do końca przebadano, ale wydaje się działać dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Za 5 dni mam rozkazy z Czech. Maszyna jest bardzo dobrej jakości i dobrze się z nią goli. Idealny dla łysych mężczyzn.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Mniejsze niż się spodziewałem, żyletki są cienkie i nie tak wygodne podczas używania. Gdyby nie te inne załączniki, pewnie bym je odesłała. Za 25 dolarów dostaniesz to, za co zapłaciłeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dobry produkt. Jakość dla pieniędzy. Miejmy nadzieję, że potrwa długo. Dostarczenie trwało długo. Polecony sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Kupiłem rower na rozprawę! Jestem zdumiony, jak ostre, miękkie i mocne są brzytwy, prawie ich nie czujesz! Polecam ją, bo była przy mnie na każdym teście, który jej założyłam, włosy, stopy, twarz, czyszczenie. Zamówiłem drugą, żeby ją mieć. Polecam ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Velmi rychle doruceni odobjednani 4 dny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Dziękuję bardzo, paczka dotarła dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    bein

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$30.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$24.14
    • US$34.49
    • US$43.88
    • US$20.99
    • US$39.26
    • US$39.26
    • US$104.99
    • US$39.26
    • US$21.93
    • US$41.57
    • US$21.84
    • US$32.71
    • US$21.93