Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 24/07/2019

    El paquete llegó dentro del tiempo prometido y en perfecto estado. El material es de muy buena calidad y precio muy accesible. Agradezco la atención y amabilidad del vendedor en todo el proceso de compra.

    Komentarze
  • 25/06/2019

    El paquete llegó muy rápido, un poco maltratado el empaque pero el producto está en excelente estado. Tiene buena potencia y el nivel de ruido del ventilador es bajo. Agradezco la atención y amabilidad del vendedor en todo el proceso de compra.

    Komentarze
  • 27/05/2020

    Działa zgodnie z tym, co jest powiedziane, pudełko przybył uszkodzone, ale produkt przybył w porządku, dobry produkt

    Komentarze
  • 23/08/2020

    Otrzymane zamówienie ib stan niepracujący. Podczas próby podłączenia ib „małego USB" do urządzenia jest tylko „dziura" i żaden żeński złącz nie może połączyć się z USB, które zapewniają moc urządzenia do tego nie działa

    Komentarze
  • 22/08/2020

    Dobry produkt!

    Komentarze
  • 05/06/2019

    This works perfect for a personal desk air conditioner. I recommend using distilled water so there is no build up inside. I am not sure what kind of maintenance it needs, I am sure you need to clean or replace the filter inside at some point.

    Komentarze (1)
  • 05/06/2020

    Spełnia swoją funkcję, być na stole do kawy i dać kilka świeżych, wysyłki bardzo szybko

    Komentarze
  • 02/10/2019

    received as advertised

    Komentarze
  • VIP3
    BE
    04/09/2019

    l’entrée usb très fragile, casse très vite

    Komentarze
  • 03/08/2019

    فيه ضرر بسيط بس كويس

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,451
    • Ft2,875
    • Ft4,890
    • Ft6,616
    • Ft3,163
    • Ft10,933
    • Ft5,177
    • Ft3,738
    • Ft9,782
    • Ft10,360
    • Ft5,177
    • Ft3,425
    • Ft4,605
    • Ft12,620
    • Ft12,660
    • Ft3,019
    • Ft4,026
    • Ft6,041