Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(362)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Uważam produkt za bardzo dobrą jakość. Zajęło mi półtora miesiąca, żeby tu dotrzeć. To wszystko, co mogę powiedzieć. Ale zwykle rzeczy, o które proszę o Banggood przychodzą do mnie bardzo szybko. Może tym razem było inaczej. Jeśli chodzi o produkt ten doskonały był w pudełku z bardzo dobrym opakowaniem. I są takie same jak opis zdjęcia. Zalecane do zakupu u tego sprzedawcy lub tego przedmiotu. Wypróbowałam to i działa idealnie. Działa jak wciskacz F, ale w 90 stopniach. Jestem zadowolony z jakości produktu. Banggood coraz częściej zaskakuje mnie przeciwko AliExpress zwłaszcza w kwestii czasu oczekiwania produktu. Teraz wyślę kilka zdjęć produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo przydatne narzędzie. Wiosna jest ciężka. Reguluje przyczepność do każdej grubości. Paczka szybko spadła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Użyty pierwszy raz dzisiaj i całkiem zadowolony z nich. Trzymaliśmy bazę i obie strony bezpiecznie, podczas gdy razem spapraliśmy. Sprężyny są bardzo mocne, a zaciski pozwalają na montaż 1 osoby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dość precyzyjna, ale niezbyt mocna sprężyna. Są one odpowiednie do lekkiej pracy. Ogólnie rzecz biorąc, w cenie Polecam je

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dostawa była szybka, jakość wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo dobrze Niedoskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Produkt jest w idealnym stanie i precyzyjnej jakości, super szybki czas wysyłki do Meksyku. Byłem całkowicie zadowolony z funkcjonalności narożników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    Отличный инструмент. Комплект идет в картонной коробке. Коробка пришла сильно мятой, но инструмент цел.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    Los corner mate son asombrosos. De excelente calidad y el resorte es bastante fuerte. Viene con varios repuestos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Very good quality, similar to Wolfcraft.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 193
    • Ft4 714
    • Ft12 577
    • Ft3 991
    • Ft9 432
    • Ft11 256
    • Ft7 262
    • Ft4 356
    • Ft5 516
    • Ft86 085
    • Ft8 715
    • Ft28 220
    • Ft20 700
    • Ft17 068
    • Ft9 441
    • Ft8 275
    • Ft8 677
    • Ft18 867