Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Looks Good .. not used it yet . It has more weight than it looks probably because the electronics inside for wifi and calculating the amount of power that is used (consumption watt) and that is why i purchased that product . EU version, inside manufacturer package . Free app - Smart Life . Support iOS 8.0 above . Support Android 4.4 above . Good price .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    The device works as described. Easy setup. Delivery time to Greece about 3 weeks. It measures the electric consumption as described. Only negative is that quality of the plastic is not so good but I recommend the product because it exactly what I bought for

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Rosecti super! Przełączam 16-amperowe obciążenie. Compact - nie zakłócaj połączenia innych wtyczek w przedłużaczu. Kontrola poprzez aplikację Smart Life. Przyjechał do Moskwy w dwa tygodnie. Kupowane razem z Promo-cena - 2050 rub./4 szt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Item as described, arrived on time. Thank you. Το προϊόν είναι σύμφωνα με την περιγραφή και έφθασε εντός του αναμενόμενου χρόνου. Ευχαριστώ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Ta wtyczka jest bardzo przydatna. Kupiłem dwa do kontroli zmywarki i pralki w nocy. Zajęło to trochę więcej czasu, ale zdecydowanie warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Trochę wolno, ale mam to, mam nadzieję, że warte swojej ceny!?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Idealna wtyczka. Praca szybko i stabilnie w Tuya inteligentny dom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Wygląda całkiem nieźle, zobaczymy w praktyce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Ładny produkt, wszystko działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Połącz się z aplikacją Smart Live. Nadzieja będzie na długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 639
    • Ft25 527
    • Ft13 984
    • Ft4 193
    • Ft4 892
    • Ft11 186
    • Ft21 676
    • Ft5 592
    • Ft9 049
    • Ft4 129
    • Ft8 038
    • Ft7 345
    • Ft10 136
    • Ft7 338
    • Ft4 892
    • Ft38 460
    • Ft4 895
    • Ft905