Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Niestety moja instalacja elektryczna nie będzie z nią działać, ale jest dobrym produktem, doskonałym materiałem i bardzo małym Dzięki jak zawsze Banggood, to tak szybko do Brazylii, to jest niesamowite

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    very good product great connectivity and works perfectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Doskonały produkt!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Doskonały produkt synoff zarówno w wersji R2, jak i w poprzedniej. kompaktowy do umieszczenia w 503 pudełkach z maksymalnie 1 lub 2 sterownikami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jak zawsze doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dostawa była szybka i produkt jest rewelacyjny. Łatwy w instalacji i konfiguracji oraz umożliwia wiele możliwości instalacji. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Małe i funkcjonalne, działają bardzo dobrze i z dobrym stosunkiem jakości do ceny. Naprawdę mały rozmiar umożliwia dostanie się do szuflad... Polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    Ordered on 27 October, they were shipped from NL the same day. Arrived in 10 days perfectly packed. Excellent product, very versatile and small in size, able to be comfortably housed in the classic 3-seat wall boxes, for European standard electrical systems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • EduVIP2
    BR
    21/01/2020

    Dostawa na czas. Bardzo dobrze zapakowane i bezpieczne. Produkty wysokiej jakości i wykończenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Użyłem wyłącznika wifi do drukarki 3D. Pozostawanie dla światła i innych dla gniazd. Bardzo proste instrukcje są zawarte. Może połączyć każde dziecko z aplikacją e-Welink. Wykluczam wyłącznik Sonoffa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 013
    • Ft3 379
    • Ft3 135
    • Ft4 196
    • Ft3 379
    • Ft14 750
    • Ft3 252
    • Ft6 638
    • Ft18 904
    • Ft12 820
    • Ft2 363
    • Ft43 234
    • Ft9 763
    • Ft11 439
    • Ft16 599
    • Ft4 863
    • Ft6 765
    • Ft3 757