Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • EduVIP2
    BR
    21/01/2020

    Dostawa na czas. Bardzo dobrze zapakowane i bezpieczne. Produkty wysokiej jakości i wykończenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Małe i funkcjonalne, działają bardzo dobrze i z dobrym stosunkiem jakości do ceny. Naprawdę mały rozmiar umożliwia dostanie się do szuflad... Polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • robVIP3
    NL
    13/02/2020

    Ładna mała i praca pasuje również do wbudowanego pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    very good product great connectivity and works perfectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Doskonały produkt!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Niestety moja instalacja elektryczna nie będzie z nią działać, ale jest dobrym produktem, doskonałym materiałem i bardzo małym Dzięki jak zawsze Banggood, to tak szybko do Brazylii, to jest niesamowite

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dostawa była szybka i produkt jest rewelacyjny. Łatwy w instalacji i konfiguracji oraz umożliwia wiele możliwości instalacji. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Działa dobrze, ale bardzo trudno jest zmieścić go w europejskim przełączniku. Wolę kupić przełącznik WiFi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Użyłem wyłącznika wifi do drukarki 3D. Pozostawanie dla światła i innych dla gniazd. Bardzo proste instrukcje są zawarte. Może połączyć każde dziecko z aplikacją e-Welink. Wykluczam wyłącznik Sonoffa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Produkt jakości i dotarł przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$13.38
    • US$12.99
    • US$47.99
    • US$18.99
    • US$6.99
    • US$32.33
    • US$17.99
    • US$13.88
    • US$28.86
    • US$20.47
    • US$14.99
    • US$8.76
    • US$19.99
    • US$15.50
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$24.99