Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Rozsądny czas wysyłki do USA z Chin (łódki nie są szybkie). Produkt jest zgodny z opisem i fotografowaniem. Użyłem go do cięcia aluminium i stali. Musiałem je wyciąć, żeby zmieścić się w moim uchwytie na narzędzia. Jak na razie są dobrze zrobione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2016

    Резцы упакованы в обычные синие коробочки, каждый в полиэтилене, промаслены. Ключи, как всегда комплекте. Вставки, идущие в комплекте отлично работают по алюминию и довольно не плохую поверхность дают по стали и латуни.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Excellent tools. Well manufactured and came with suitable inserts, ready to use. Seem they're well matched to use with quick change toolpost 250-000(better than 12mm tools which are almost too big for it - I can't properly set the internal turning tool due to its size). Another advantage: you get both left and right turning tool in one set.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Zestaw czterech najczęściej używanych noży do obracania z wymienianymi plasterkami SK. Wyglądają bardzo dobrze, jestem zadowolony. Ponadto, bardzo dobre opakowanie i piorunująca dostawa z magazynu CZ w ciągu trzech dni. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobrej jakości szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2018

    I was pleased with the insert holders however in the pictures of the set you show no SDJCR1010H07 so ordered one separately however when the order arrived there was a SDJCR1010H07 in set you need to fix the photographs of the set.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2017

    Very good workmanship with excellent and consistent finish & bluing. Steel seems hard enough as an ordinary file won't bite. Insert fitting very snug, with nice and smooth screw action. Four good & durable inserts included at THIS price really makes up for "missing spare" insert screws.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonała, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 225
    • Ft4 159
    • Ft3 930
    • Ft7 568
    • Ft10 485
    • Ft6 054
    • Ft21 954
    • Ft5 569
    • Ft22 681
    • Ft3 025
    • Ft2 258
    • Ft5 674
    • Ft4 159
    • Ft7 188
    • Ft3 389
    • Ft15 897
    • Ft4 540
    • Ft4 916