Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • RuiVIP4
    PT
    25/01/2020

    Zestaw haków został zapłacony 4,49 w dniu styczeń/06/2020, i wysłany w dniu stycznia/15/2020 i dostarczony w dniu stycznia/25/2020. Zestaw ma dobry wygląd i rozsądną jakość, rozmiar to 6,5cm uchwytu i 7,5cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2018

    Bom material de construção. Entrega rápida do Armazém Europeu. RECOMENDO vivamente! Bom material de construção. Entrega rápida do Armazém Europeu. RECOMENDO vivamente!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2018

    Denemedim daha açmadım paketi teşekkür ederim. Thank you have a nice day.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Dostawa była zaplanowana. Jeden z narzędzi ma złe wykończenie i jest szorstki, może uszkodzić oring

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2018

    well made useful tools at a good price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2018

    very handy product. the instruments have sharp points. blue handle is quite small and smooth. if you have big hands it can easily fall out of your hand.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2018

    Perfectos,los utilizo para cambiar retenes de las motos,funcionan perfecto,recomiendo 100%,thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2018

    super for the money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MAMU
    TH
    12/10/2017

    Received product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$69.99
    • US$23.09
    • US$25.29
    • US$6.99
    • US$8.88
    • US$13.99
    • US$6.92
    • US$43.19
    • US$146.60
    • US$8.94
    • US$6.43
    • US$17.31
    • US$10.34
    • US$137.44
    • US$10.07
    • US$25.40
    • US$161.99