Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2022

    very nice product with good quality,perfect delivery and package. my only problem is that this wheels are a bit smaller than I expected.i want to use them for my devastator but turns to be smaller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Szybka dostawa i świetna cena w grupowym zakupie!!!Definitywnie polecam!!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i podziękować Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Działają świetnie i idealnie pasują do C10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Otrzymane przed planowaną datą. Dla mini z 4x4 świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Ładnie i miękko. To jest wersja kleju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Spoko, miły, miękki 👍👍👍👻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Kupiłem je dla dewastatora Hbx i chociaż są trochę mniejsze, to chciałbym, żeby nadal dawały więcej przyczepności niż koła z zapasem. Mniejsze koła również ranią prześwit w przednim i na ziemi jest trochę utrudniony, ale nadal polecam te nad oponami dewastatorowymi 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    item arrived in time . early. one thing . the delivery man through my product over the fence and did not put it in my letter box. Which he walķed past to do so. lucky it was not breakable.. . impress with the item.and your service . i am Not impressed by delivery man

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Świetny projekt gpmma, a także wygląda bardzo miękko. Nie ma gąbki. Niestety nie pasują one do osiowego scx24, zbyt małe w porównaniu do oryginału.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Fit Hobbyplus CR24 lub URUAV 1/24 albo cokolwiek z 7mm hex. Wzorzec jest nieco inny niż CR24, są bardziej miękkie niż CR24.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$16.16
    • US$196.34
    • US$8.04
    • US$16.99
    • US$139.74
    • US$10.38
    • US$5.69
    • US$11.54
    • US$105.99
    • US$15.00
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$15.00
    • US$36.37
    • US$38.99
    • US$35.99
    • US$222.99