Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/06/2020

    Kupiłem je dla dewastatora Hbx i chociaż są trochę mniejsze, to chciałbym, żeby nadal dawały więcej przyczepności niż koła z zapasem. Mniejsze koła również ranią prześwit w przednim i na ziemi jest trochę utrudniony, ale nadal polecam te nad oponami dewastatorowymi 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Fit Hobbyplus CR24 lub URUAV 1/24 albo cokolwiek z 7mm hex. Wzorzec jest nieco inny niż CR24, są bardziej miękkie niż CR24.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    item arrived in time . early. one thing . the delivery man through my product over the fence and did not put it in my letter box. Which he walķed past to do so. lucky it was not breakable.. . impress with the item.and your service . i am Not impressed by delivery man

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Świetne połączenie kół i opon. Miłe i miękkie. Jedynym problemem jest to, że są one dalekie od 68 mm średnicy. Mierzą 45 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Szybka dostawa i świetna cena w grupowym zakupie!!!Definitywnie polecam!!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i podziękować Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Świetny projekt gpmma, a także wygląda bardzo miękko. Nie ma gąbki. Niestety nie pasują one do osiowego scx24, zbyt małe w porównaniu do oryginału.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Dla tych, którzy zastanawiają się, czy to działa na scx24, jestem tutaj, aby zgłosić, że działa. Koła są trochę krótsze niż zapas, ale są miłym, lepkim związkiem i bardzo miękkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Działają świetnie i idealnie pasują do C10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Wiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Mini 'z4x4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$9.69
    • US$6.99
    • US$8.09
    • US$17.99
    • US$21.93
    • US$93.54
    • US$29.99
    • US$8.69
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$13.85
    • US$3.29
    • US$13.99
    • US$7.09
    • US$10.38
    • US$37.99
    • US$254.99