Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2021

    Za 16 dni Aras wrócił do domu z ładunkiem. Naładuję go i przetestuję Piszą, że 0,15mm niklu może zmaksymalizować punkt. Wysłali nam podręcznik po angielsku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przybył w 9 dni - niesłychane z Chin do Izraela. Doskonale! Działa dobrze - zdjęcie pokazuje pierwsze spoiny na próbnym urządzeniu stalowym, od biegu 1 do 5. Łatwo wybrać najlepszy - w tym przypadku, prawdopodobnie 4, ale każdy od 2 do 5 będzie ładnie Jest z niklowym paskiem - opis mówi, że to „karta niklowa" - nie byłem pewien co to jest, więc zamówił też 5m - wystarczy na długi czas :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Produkt dotarł bardzo szybko. I to działa naprawdę dobrze. W trzecim kroku już wierci płaską opaskę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z działania urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Doskonały dobry produkt. Wypróbowałem go od razu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Działa, ponieważ ma końcówki spawalnicze, które mogą być ostrzejsze, w przeciwnym razie spawają bardzo dobrze i mam nadzieję, że wystarczy mi na długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Drut spawalniczy, który został wysłany obok maszyny, okazał się dobrze wyposażony w 186550 baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    la soudeuse fonctionne parfaitement, il faut juste utiliser des feuilles de nickel de moins de 0.15mm pour une bonne soudure

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Ładny design i działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    To jest tutaj. To dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 413
    • Ft57 337
    • Ft17 288
    • Ft23 252
    • Ft17 288
    • Ft4 415
    • Ft3 307
    • Ft27 253
    • Ft15 925
    • Ft4 043
    • Ft5 148
    • Ft68 070
    • Ft63 390
    • Ft63 708
    • Ft2 940
    • Ft62 434
    • Ft15 415
    • Ft47 781