Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2021

    Zamówiłem ten zestaw tylko do opon Daka, jak widać na zdjęciach. Nie chciałem tych opon. Mam więcej takich opon, niż wiem, co z nimi zrobić. Nie szczęśliwy, bardzo zdenerwowany. Opóźnia to moje postępy na moim kanale YouTube. Nie kupiłbym tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ARCVIP3
    US
    15/12/2019

    Super high quality for the money..!! Very happy.! Perfect fit.! I purchased two sets for my Eachines 6WD truck.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    Fun upgrade/mod for WPL - MN 1/16 and 1/12 It will ad a lot of weight to the RC car mounted these on my WPL B-1 4X4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Wery nice wheel set for WPL and MN and other 1/18 - 1/16 - 1/12 RC cars/trucks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    great set, fit perfect. probably will need to glue the tires to rims but other than that very good for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Bardzo dobra obsługa wygląda dobrze na szczurze bestie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Jest to powtarzalne zamówienie produktu, który już zmienił wygląd moich WPL Trucks, Przyszedł wcześniej w szczytowym stanie, w rzeczywistości jedynym minusem, jak już wspomniałem, jest to, że cena może być niższa, ale ogólnie jestem pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Niestety przyszedł z różnymi oponami niż te pokazywane i prawdopodobnie trochę za szerokie. Śruby do przednich kół były za krótkie, ale wykończenie kół i piasty były dobre. Ogólnie byłem trochę rozczarowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Nie mam takich samych opon jak te ze zdjęć czy tych samych śrub, ale i tak działają, poza tym, ogólna jakość jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Doskonałe towary, szybka wysyłka z CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.30
    • US$26.55
    • US$18.47
    • US$28.86
    • US$18.47
    • US$9.92
    • US$19.62
    • US$5.59
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$15.79
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$12.64
    • US$8.07
    • US$874.89
    • US$127.64