Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1055)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1055)
    • 5 Star(985)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Już trzeci raz kupiłam ten zestaw 30A. Doskonała korzyść kosztowa, ponieważ służy dobrze do skrzydeł zagi i 3 lub 4 trenerów kanałów, jak również multicopteros, tylko błysk firmware Simonk jest potrzebny na mikroprocesorze Atmel, który jest łatwy ze złączem flash i rejestratorem usbasp. Tak, i wyniki drona były całkiem zadowalające. Będzie nadal kupować na pewno!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Jeden z najtańszych esc na rynku. Działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2016

    Tested both with the stock firmware and with Simonk, both function. There are no programming pads, so if you do want to update the firmware make sure to pick up an atmel chip programming adapter. I flashed using the most recent tgy.hex and the kkmulticoper flash tool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2017

    The software is very very slow and the drone cannot be stabilized. You can use them only for a plane or for very big and slow drone. Not suitable for a race drones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2018

    flashed with simonk not flown yet but tested on the ground feels very responsive

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2015

    Conjunto de ESCs baratinhos, você terá um pouco de trabalho para colocar o firmware Simonk, mas depois funciona muito bem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2018

    perfectos para los aviones entrenadores, muy buenos y economicos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Super - szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Przybywam moje zamówienie na czas, aby się pojawić wszystko jest dobrze, dobra jakość materiałów wystarczy je przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2018

    I Cant Be That These Esc's Can Come in This Effordable Price Also DoGreat Job You Can Use These For Any Pourpose That Includes Brushless Moter Tha Draws 12 v And 30 Amps Also For 4s But Then You Will Not Be Able To Use Bec.As It Gets Hot While Using 4s But All Over Great Product Love To Buy Them Using It For My Quard That I Made Myself.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$12.43
    • US$8.07
    • US$27.71
    • US$28.50
    • US$28.74
    • US$12.64
    • US$14.80
    • US$8.85
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$5.89
    • US$27.19
    • US$12.64
    • US$67.84
    • US$18.64
    • US$17.99
    • US$5.99