Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(420)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(420)
    • 5 Star(404)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Łał!! Otrzymane!! Zamówiłam to 10 sierpnia 2021 r. i otrzymałam to dzisiaj 30 sierpnia 2021 r. w Indiach za pośrednictwem placówki kurierskiej. Dziękuję bardzo sprzedającym i banggood. Dobra pozytywna odpowiedź z Banggood obsługi klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    To było na moje 10-calowe drukowane quady i działają idealnie! Podnosi ponad 3 kg z łatwością na 4!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Jest tutaj, czas na test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2017

    Качественно упакован каждый движок, есть в комплекте по 4 винта под шестигранник. С завода видна синяя балансировочная краска внутри. Советую ставить пропы на фиксатор резьбы или зажимать спец. ключом, я уже ловил краш из-за откручивания пропа. Двигателя понравились, уже несколько раз были в полете, ведут себя вполне предсказуемо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2016

    Моторки просто здоровские. Вращение ровное, старт плавный, вибрации не мерял приборами, но заметных не обнаружил. Намотка ровная, балансировка заметна на внутренней части (синяя мастика). Упакованы хорошо. И каждый по отдельности и общая упаковка посылки. Доехали сравнительно быстро (две недели) несмотря что долго в бэкордере лежали. Трек отслеживался все время корректно. Очень довольны и я и пепелац ))).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2017

    Package was received today in a timely manner. There is however, 2 things to mention : 1) The screws supplied with the motors are too short (9mm) to go through the arms of my frame (Diatone Q450). 12 mm would do the job which means ordering more stuff. (or shopping for some anyway...). 2) The pictogram indicating the rotation of the motors doesn't correspond their label. It seems that the CCW motor would turn CW and vise versa.... Since I don't have the battery pack yet, hard to determine the motor's rotation... Since I'm completely new at this and this my first drone built, all comments are welcomed. Robert

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2016

    I have these motors installed on a DJI F450 clone frame and they fly really well! My quad weighs in at around 1kg and with 1045 props and 3S battery it hovers comfortably at around 45% throttle. I've been flying this quad for the last few days and are very happy with the motors considering the price. Will fly them some more and see how they last.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2016

    These motors dont only look good but they also fly good, I put them on my Diatone 450 ghostframe, they have enough power to lift the frame very easily with the lipo which is a 3S 5200, so pretty heavy load but i flies like a champ. Packaged in little carton boxes with screws, overall very good buy and great price. Fast delivery from Banggood so I will buy again.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2018

    verry good Seller was good better motor high quality motor I am verry happy bhot badiya motor hai best aaap isi se le motor kafi acchi motor hai me indian hoon aur ye motor mere 13 days me mil gai aur ek baat aur mujhe koi bhi costom charge nhi dena padha hai ilove it baangood thanks for seller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Przybyło szybko, świetnie, wysyłam ci zdjęcia ze szczegółami wału silnika, gdy kupujesz śmigła powinny być z tą oś szczegółową z cięciami bocznymi dla śmigieł typu dji, więc znalazłem je na rynku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$8.07
    • US$52.99
    • US$12.99
    • US$57.74
    • US$26.44
    • US$33.99
    • US$44.99
    • US$8.04
    • US$6.90
    • US$10.59
    • US$4.99
    • US$31.17
    • US$3.99
    • US$64.59
    • US$4.73
    • US$77.60
    • US$30.50