Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(163)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Jest jak w reklamie. Dobry silnik i wygląda na nowy. Jeszcze nie wypróbowałem tego na moim dronie DIY.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2018

    Bought these motors as replacements for my F450 Quad. Turns smoothly. Looking through the cooling slots you can see the coils are wounded neatly and looks well made.It has a quality feel,no rough edges or poor castings They work excellent! Have done 5 flights so far,and I`am very impressed. Highly recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2018

    Ótimo motor brushless. O enrolamento é impecável. A construção dele é muito rígida, sem folgas. O cabinho é de silicone. Estou muito satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2017

    I have bought these motors for my UpAir One drone, and they work perfect! Motors are very smooth, and have a lot of power! Love them! Here is more about the motor change: http://www.drones4.life/?p=4570

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2018

    Motores muito bem feitos, ótimo enrolamento, cabos de silicone. Realmente é o melhor custo beneficio para este nível de motores. Rendimento maior com hélices 1045 padrão DJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2018

    Посылка дошла быстро, моторы приятные, без каких либо люфтов, намотка ровная. На 4s немного греются, и один из 4х, как показалось, чуть больше других. Попробовал их, и пришёл к выводу что 2216 для меня получше будут

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    packing could have used more rapping. 3 boxes have good smashes but inside the bubble rap around motors is good and all looks good. going to start my 10inch build tonight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2018

    ótimo produto e bom vendedor, postado rápido chegou com menos de 30 dias, não fui taxado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    Motores fantásticos para o que eles custam! Eles realmente dão o máximo desempenho e confiabilidade, Racestar muito bom produtor. Banggood é o melhor fornecedor ao melhor preço possível! Obrigado Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    ótimo produto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$17.31
    • US$44.99
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$13.99
    • US$18.47
    • US$12.69
    • US$26.55
    • US$18.47
    • US$14.99
    • US$32.99
    • US$9.23
    • US$6.92
    • US$31.17
    • US$10.38
    • US$74.99
    • US$19.54