Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1271)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1271)
    • 5 Star(1230)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Motory Brushed Racestar do tej pory mają dobre cechy i świetne wyniki. Te 615 nie są wyjątkiem. Kupiłem 4Pcs do 65mm budowy i są AE (Jak Oczekiwano). Są lekkie, wyciągają mniej ampułek niż mikro-bezszczotkowe silniki i w większości są całkiem (przynajmniej dla mnie). Na zakończenie: Fast OST (Oorder Shipping Leczenie) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był więcej niż przyzwoity. THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Super dobre uaktualnienie dla E-010. Upewnij się, że masz kontroler do czegoś poza rynkiem jeśli kupujesz dla zabawki drona, są trochę za szybkie dla dziecięcych kontrolerów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Przystojny silnik! Ale będziesz chciał użyć większego C znamionowe i mah baterii z silnikiem z tezy, aby skorzystać z dodatkowej mocy, którą zapewniają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Kupiłem kilka nowości dla mojego JJRC H36/Eachine E010, a różnica to noc i dzień OMG! Jeśli naprawdę chcesz z tym zrobić, musisz zdobyć te silniki i rekwizyty gemfan, które sprzedają, przedstawienie jest NOC I DZIEŃ. Bardzo polecam 💪🏾 Kup też akumulatory 600mah 1s, potrzebujesz ich, jeśli użyjesz zapasów 150mah, nie zobaczysz minut lotu, tylko sekund! Tylko uprzedź

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Umieściłem fioletową wersję 67000RPM w Everyine E010, aby utrzymać ciężar aparatu fpv (patrz pierwsze zdjęcie), który Stock Motors nie był w stanie obsłużyć. Rezultatem jest doskonały pionowy ciąg i dobrze się unosi pod środkowym przepustnicą, a także może łatwo złapać swobodny spadek. Niestety nie ma żadnego wzrostu prędkości poziomej, ale to dlatego, że E010 ma tak słabe ograniczenia kątowe, nawet na „szybkich" ustawieniach prędkości! W każdym razie dopasowanie było idealne (patrz drugie zdjęcie), chociaż należy zauważyć, że jest to dość trudne zadanie, a będziesz potrzebował dobrego lutowania (lub dobrego wzroku!) i solidne umiejętności lutowania, aby to zrobić. Również, żywotność baterii jest zmniejszona do 2-3mins z bateriami 250maH, ale mam ich mnóstwo, więc nie uważam, że to problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Te małe silniki są super szybkie! Łatwe do zainstalowania ładnej aktualizacji dla mojego fpv Whoop

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    super lightweight and extremly fast motors 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dotarliśmy na Białoruś w 24 dni. Zabrałem go do rezerwatu, więc nie zameldowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Zima nadchodzi, a moi mali ludzie umierają z pełną prędkością na meble i ściany, więc zaopatrzyłem się w te silniki, które uważam za fantastyczne, gorąco polecam je dla ich żywotności i trwałości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Wyglądają dobrze, błyszczący kolor. Bardzo smutne, bo powinno być czterech, a tylko trzech przybyło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.39
    • US$4.99
    • US$10.88
    • US$9.44
    • US$9.44
    • US$64.67
    • US$20.78
    • US$4.99
    • US$9.44
    • US$12.69
    • US$13.99
    • US$8.07
    • US$15.74
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$6.89
    • US$57.99
    • US$85.46