Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1244)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1244)
    • 5 Star(1205)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2020

    Właśnie otrzymałem moje dodatkowe Quady z H8 Mini dzisiaj razem z tymi facetami. Natychmiast rozbity jeden otwierał i wymienił silniki- bateria będzie pod wpływem nieco więcej, ale mod odniósł sukces i jest więcej niż w powietrzu. Dodatkowe kv i szybkie skoki rpm sprawiają, że sterowanie w powietrzu jest bardziej płynne :) jeśli chcesz wziąć je do H8 Mini, to mówię, śmiało. Proponuję do tego ulepszone baterie 300mah. Jeśli możesz być lepszy niż ten... to dlaczego nie. Ale nie podskoczyłbym do 2S, bo silniki i dodatki już się rozgrzewają. 2S może usmażyć H8, ale prawdopodobnie mógłbyś podnieść 2 300mah akumulatory połączone równolegle z tymi silnikami 🤔

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Motory Brushed Racestar do tej pory mają dobre cechy i świetne wyniki. Te 615 nie są wyjątkiem. Kupiłem 4Pcs do 65mm budowy i są AE (Jak Oczekiwano). Są lekkie, wyciągają mniej ampułek niż mikro-bezszczotkowe silniki i w większości są całkiem (przynajmniej dla mnie). Na zakończenie: Fast OST (Oorder Shipping Leczenie) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był więcej niż przyzwoity. THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Nagyon jó motorok, egy kellemes kis whoopot raktam össze velük. Jól viszik a gépet, amíg nem tettem rá a kamerát, a kb. 15g-os kis drón igazi rakéta volt. Ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Super dobre uaktualnienie dla E-010. Upewnij się, że masz kontroler do czegoś poza rynkiem jeśli kupujesz dla zabawki drona, są trochę za szybkie dla dziecięcych kontrolerów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Umieściłem fioletową wersję 67000RPM w Everyine E010, aby utrzymać ciężar aparatu fpv (patrz pierwsze zdjęcie), który Stock Motors nie był w stanie obsłużyć. Rezultatem jest doskonały pionowy ciąg i dobrze się unosi pod środkowym przepustnicą, a także może łatwo złapać swobodny spadek. Niestety nie ma żadnego wzrostu prędkości poziomej, ale to dlatego, że E010 ma tak słabe ograniczenia kątowe, nawet na „szybkich" ustawieniach prędkości! W każdym razie dopasowanie było idealne (patrz drugie zdjęcie), chociaż należy zauważyć, że jest to dość trudne zadanie, a będziesz potrzebował dobrego lutowania (lub dobrego wzroku!) i solidne umiejętności lutowania, aby to zrobić. Również, żywotność baterii jest zmniejszona do 2-3mins z bateriami 250maH, ale mam ich mnóstwo, więc nie uważam, że to problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Kupiłem kilka nowości dla mojego JJRC H36/Eachine E010, a różnica to noc i dzień OMG! Jeśli naprawdę chcesz z tym zrobić, musisz zdobyć te silniki i rekwizyty gemfan, które sprzedają, przedstawienie jest NOC I DZIEŃ. Bardzo polecam 💪🏾 Kup też akumulatory 600mah 1s, potrzebujesz ich, jeśli użyjesz zapasów 150mah, nie zobaczysz minut lotu, tylko sekund! Tylko uprzedź

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Te małe silniki są super szybkie! Łatwe do zainstalowania ładnej aktualizacji dla mojego fpv Whoop

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonałe silniki do maleńkich wop na ramce typu E010, są tanie, są bardzo dobre, dotarły szybko i mają bardzo wysoką wartość dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Pasuje do opisu, szybko wygląda dobrze, ale test powie jak dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Wyglądają dobrze, błyszczący kolor. Bardzo smutne, bo powinno być czterech, a tylko trzech przybyło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 500
    • Ft3 931
    • Ft4 290
    • Ft2 859
    • Ft3 249
    • Ft2 599
    • Ft5 006
    • Ft4 290
    • Ft3 575
    • Ft20 032
    • Ft2 500
    • Ft3 215
    • Ft5 362
    • Ft2 500
    • Ft43 362
    • Ft4 875
    • Ft12 697
    • Ft8 939