Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(180)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    To są mocne silniki! Mają niezły cios i czują się całkiem gładko przy wejściu gazu. Doceniam też kolor, sprawia, że moja budowa jest trochę mniej mdła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Ten silnik powinien być sprzedawany tylko do pchania, z głową w dół. Rozpada się w locie, magazynek wyciąga. Ja mu nie doradzam, on sprawia, że dron jest niebezpieczny. Ten silnik ma tendencję do utraty dzwonka w locie. Może być używany do góry nogami, ale to dosłownie niebezpieczny silnik dla budowy quadów. Nie polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dobre i potężne, działają bardzo dobrze, montować je w 5 cali z ramą 220, bardzo dobre połączenie, na początek są świetne i w cenie jeszcze więcej, dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Te silniki, za cenę jaką mają, są super. Wyższa wydajność niż echo max. Ogórek silnikowy, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jedyne, co mają, to to, że trochę wibrują, i robi ze mnie efekt galaretki w filmach. Niesamowity dźwięk i niesamowity cios.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    =SYM = 👍👍👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Doskonałe silniki Używam ich przez długi czas i nigdy nie problem, bardzo dobra cena wykonania polecam je

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przyszła wcześniej, kompletna paczka jeszcze nie przetestowana, ale wygląda na to, że się pojawią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Wygląda wspaniale, zostanie zainstalowany wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Otrzymane dzięki miało kilka problemów z transportem ostatnio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 432
    • Ft6 013
    • Ft17 292
    • Ft3 757
    • Ft5 635
    • Ft15 036
    • Ft4 229
    • Ft21 052
    • Ft6 013
    • Ft7 891
    • Ft18 419
    • Ft1 869
    • Ft19 171
    • Ft4 880
    • Ft10 147
    • Ft34 503
    • Ft22 459
    • Ft4 229