Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(574)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(574)
    • 5 Star(549)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2017

    Платы пришли аж в два пакета всё целое. Спаял батарею вставил в шуруповерт пуск - и сразу заработало. Пробовал и резко на кнопку нажимать и плавно - всегда запускалось хотя у человека в обзоре mysku.ru/blog/aliexpress/58000.html возникли проблемы. А у меня другая проблема: плата отрубает батарею при 2.8-2.9 В на акк хотя заявлено 2.55 В (если исчезли запятые - претензии к системе бангуда).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2017

    Fiz testes rápidos de carga e descarga, excedi a tensão de carga e ele protegeu as baterias e a ele mesmo, fiz uma descarga de 55A e o sistema abriu a proteção, perfeito. Nao esquentou muito na carga, mas na descarga a 20A apresentou um aquecimento, nada fora do comum e que um dissipador pequeno não resolva. Provoquei um curto em um pak de 35A e ele isolou as baterias perfeitamente. RECOMENDO MUITO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2017

    Пайка хорошая, флюс отмыт. Плату проверил, работает как положено. Самая лучшая цена.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Tablica BMS, którą otrzymałam, jest inna niż ta z tej listy. Otrzymałem model CF-B34S30A-A, który wydaje się mieć podobne możliwości i jest w porządku dla mojego projektu. Jednak układ okablowania jest inny, i robi się w ten sposób: Battery Pack negatyw ołów idzie do dużego B- pad. Ładowarka/obciążenie negatywne prowadzi do dużej podkładki C. Ołów dodatni w opakowaniu baterii jest podłączony do połączenia ładowarki/ładowarki i nie łączy się z płytą BMS. Złącze balansowe jest tak połączone: druty łączą się z komórkami, zaczynając od czarnego drutu w opakowaniu baterii ujemnym, a kończąc na ostatnim czerwonym w opakowaniu baterii dodatnim. (B-, B1, B2, B3, B )

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    BMS is great ....high quality ...but very low packaging no bubble wrap nothing ...it would easily break with a shock it was packed directly into the packet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2018

    not yet tested. The PCB quality is very high and the components are soldered very well. satisfied and suggested non ancora testato La qualità della PCB è molto alta e i componenti sono saldati molto bene. soddisfatto e suggerito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    СПАСИБО "БГ", ДОШЛО БЫСТРО! ЦЕНА - СООТВЕТСТВУЕТ КАЧЕСТВУ! РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    nice almost DIY complete project

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2018

    I was astonished with the delivery time got the bms within 7 days all the way to South Africa. The board is off good quality and will be using it for a diy power bank. Definitely recommends the product and Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    Excelente muy rápido el envío, tiene buena apariencia falta probar en nuevo proyecto, muy buenas expectativas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.59
    • US$8.07
    • US$43.39
    • US$8.07
    • US$15.99
    • US$11.49
    • US$4.59
    • US$31.17
    • US$3.99
    • US$151.88
    • US$42.72
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$51.44
    • US$169.13
    • US$14.94
    • US$68.99
    • US$115.99