Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(561)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(561)
    • 5 Star(538)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Teraz sprawdź, czy integreo ma rację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Pracując jako zamierzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dobry 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2017

    Платы пришли аж в два пакета всё целое. Спаял батарею вставил в шуруповерт пуск - и сразу заработало. Пробовал и резко на кнопку нажимать и плавно - всегда запускалось хотя у человека в обзоре mysku.ru/blog/aliexpress/58000.html возникли проблемы. А у меня другая проблема: плата отрубает батарею при 2.8-2.9 В на акк хотя заявлено 2.55 В (если исчезли запятые - претензии к системе бангуда).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2017

    Fiz testes rápidos de carga e descarga, excedi a tensão de carga e ele protegeu as baterias e a ele mesmo, fiz uma descarga de 55A e o sistema abriu a proteção, perfeito. Nao esquentou muito na carga, mas na descarga a 20A apresentou um aquecimento, nada fora do comum e que um dissipador pequeno não resolva. Provoquei um curto em um pak de 35A e ele isolou as baterias perfeitamente. RECOMENDO MUITO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2017

    Пайка хорошая, флюс отмыт. Плату проверил, работает как положено. Самая лучшая цена.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Tablica BMS, którą otrzymałam, jest inna niż ta z tej listy. Otrzymałem model CF-B34S30A-A, który wydaje się mieć podobne możliwości i jest w porządku dla mojego projektu. Jednak układ okablowania jest inny, i robi się w ten sposób: Battery Pack negatyw ołów idzie do dużego B- pad. Ładowarka/obciążenie negatywne prowadzi do dużej podkładki C. Ołów dodatni w opakowaniu baterii jest podłączony do połączenia ładowarki/ładowarki i nie łączy się z płytą BMS. Złącze balansowe jest tak połączone: druty łączą się z komórkami, zaczynając od czarnego drutu w opakowaniu baterii ujemnym, a kończąc na ostatnim czerwonym w opakowaniu baterii dodatnim. (B-, B1, B2, B3, B )

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    BMS is great ....high quality ...but very low packaging no bubble wrap nothing ...it would easily break with a shock it was packed directly into the packet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2018

    not yet tested. The PCB quality is very high and the components are soldered very well. satisfied and suggested non ancora testato La qualità della PCB è molto alta e i componenti sono saldati molto bene. soddisfatto e suggerito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    СПАСИБО "БГ", ДОШЛО БЫСТРО! ЦЕНА - СООТВЕТСТВУЕТ КАЧЕСТВУ! РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 378
    • Ft3 281
    • Ft2 551
    • Ft1 988
    • Ft3 632
    • Ft2 320
    • Ft3 281
    • Ft2 175
    • Ft2 478
    • Ft7 662
    • Ft1 267
    • Ft13 870
    • Ft5 471
    • Ft2 905
    • Ft2 551
    • Ft3 281
    • Ft2 399
    • Ft33 501