Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2021

    Świetna jakość obróbki. Zakręć się dobrze w dłoni. Nie zainstalowany jeszcze w samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    Great item and fast shipping, Banggood is my favorite place to buy i get nothing for free from Banggood I paid all my self maybe the will help me out in the future Join me on YouTube RC POWER BY RENE MY CHANNEL WILL START SOON When you love drones and other rc things And more.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2019

    Great item and fast shipping,and a great seller.///thanks to Banggood Great item and fast shipping,and a great seller.///thanks to Banggood tumps up👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2019

    Cheap spare and upgrade also fro Mini-Q Q7 since it doesn't come with metal dog bone anymore. Need a bit of lube before using otherwise it's very, very stiff.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Kije z większym kątem kierownicy. Na zdjęciu jest porównanie WLToys CVD i korzystnego CVD „bez nazwy". WLToys ma obszar, w którym się zacina i dlatego nie nadaje się na osi kierowanej z dużym kątem sterowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    upgrade metal bone dogs great item and cheap and fast shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2019

    great item wltoys bone dogs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Najwyższa jakość w cenie barginy. Zalecane !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    To dobre dla mojego K989, jeśli kiedykolwiek pojawi się 🙏🙏🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Przybyły idealnie spakowane i bez zwłoki w dostawie, są w 100% metalowe i idealnie pasują do Wltoys K989

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 540
    • Ft5 569
    • Ft4 916
    • Ft914
    • Ft12 488
    • Ft6 431
    • Ft10 597
    • Ft4 159
    • Ft3 402
    • Ft12 111
    • Ft718
    • Ft10 216
    • Ft2 291
    • Ft2 815
    • Ft3 402
    • Ft25 739
    • Ft65 225
    • Ft1 636