Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Świetny modernizacja, aby zastąpić źródła, które są fatalnej jakości! Większa niestabilność i mniejsza częstotliwość potrzeba wyrównania łóżka! Mój Ender 3 v2 podziękował! A ty również piękniej wyglądasz z tymi czerwonymi kołami! Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Ogólnie wygląda dobrze, ale kilka z nich jest pochrzanionych, wciąż czeka na moją drukarkę, więc nie muszę ich jeszcze próbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Naprawdę wspaniałe produkty!!!.... Naprawdę świetne produkty... Jestem naprawdę zaskoczony zaletami instalacji tych nowych sprężyn i nowych kół... To naprawdę dobra inwestycja! Regulacja łóżka jest o wiele lepsza i bardziej precyzyjna... A także o wiele bardziej oporny! (mniej wrażliwy na najmniejszy ruch). Polecam 200%! Wielkie dzięki ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dobry Produkt. Wygląda i pasuje świetnie. Nie musiałem poprawiać poziomu łóżka od zainstalowania. Przybył w 16 dni z magazynu CN do Nowej Zelandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Zalecane uaktualnienie do każdej drukarki Creality 3D (uwaga: sprawdź zgodność). Robi dokładnie tak jak reklamowano, poprawia proces wyrównania i stabilność. Łóżko drukarskie jest teraz o wiele lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Dużo lepsze niż standardowe sprężyny! Wygląda też pięknie, szybko dostarczone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Duża różnica! Te koła są 2 razy cięższe niż te z tworzywa sztucznego, które są standardowe, ale dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Przybył w rozsądnym czasie i wydaje się być dobrej jakości stopów. Nie można ich jeszcze podłączyć do drukarki, ale jak kolor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Szybka dostawa i przedmiot jest to, czego oczekiwałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 049
    • Ft2 940
    • Ft7 722
    • Ft3 307
    • Ft17 658
    • Ft2 204
    • Ft7 356
    • Ft2 571
    • Ft2 940
    • Ft3 676
    • Ft67 534
    • Ft765
    • Ft82 507
    • Ft379
    • Ft62 437
    • Ft1 469
    • Ft117 226
    • Ft5 094