Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Pasują idealnie! Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Dobra cena też!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Jakość nie jest najlepsza, po prostu plastikowa, ale pasuje ładnie. Jego wartość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Przybyć w ciągu miesiąca i są bardzo piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Szybka, ale nie bezpieczna dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Dobrze kupione!!! Naprawdę potrzebne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Były bardzo dobrze zaprojektowane. Szczerze mówiąc, nie wpływają na lot drona poza nieco krótszym życiem. Przeszło z 35 minut w/o do 30 minut po zainstalowaniu. Dużo lżejszy niż DJI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo kruchy strażnik złamał się po jednym wypadku i tak użył gumy do wklejenia i nadal działa. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Ten artykuł jeszcze nie dotarł... Mam nadzieję, że tak, bo w kolejności mówi mi, że został dostarczony..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Stosunek ceny jest zrównoważony. Platico jest słabe, aby podążać za cechami wagi mini i mini2 mavic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft2 338
    • Ft4 138
    • Ft2 227
    • Ft4 043
    • Ft4 138
    • Ft5 884
    • Ft2 864
    • Ft4 043
    • Ft3 676
    • Ft17 199
    • Ft2 004
    • Ft3 007
    • Ft6 368
    • Ft1 908
    • Ft25 481
    • Ft7 005
    • Ft9 872