Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(823)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(823)
    • 5 Star(703)
    • 4 Star(101)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Zakup jest zadowolony polecam Zapisz na każdym zakupie w najwygodniejszy dla Ciebie sposób: W odniesieniu do, należy usunąć spacje Korzystanie z pamięci cacheback h t t p: // a l i. p u b /2fb8my Udane zakupy dla wszystkich, dobrych i uczciwych sprzedawców ))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Villámgyorsan megérkezett,már másodjára rendeltem,mert bevállt.Kényelmes viselet,jó az anyaga és az ára is.Ajánlom,de inkább kisebb fejűeknek.;)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Można prać (30°) i prasować (100°) maska. Wielokrotnie wielokrotnego użytku. Niestety nie ma spinki do nosa, żeby 👃 lepiej pasowało. To nie jest sprzęt kliniczny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Rozmiar maski dla nastolatków, możliwe dla dorosłych z małymi głowami. Na zwykłym dorosłym mocno tupie uszy))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Zapakowane w 4 maski. Do wielokrotnego użytku, bez aparatu do nosa, syntetyczny materiał, pojedyncza warstwa. Pasują do rozmiaru. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Doskonały wybór i zadowolony klient tutaj 🇵🇭 Moja żona była bardzo szczęśliwa ☺️ to jest mój 2 rok Rocznica Ślubu prezent dla niej, dziękuję bardzo Banggood za ten dyskontowany produkt dla kobiet! Zaskakująco niesamowite, warto czekać 2 tygodnie. 💯❤️ Jakość produktu jest dobra, choć w podręczniku brakuje kupna, w porządku 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Wygodny, oddychający, zmywalny, oddychający. Dostawa za miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Very fast delivery,I do not expect that fast. Masks are ok, nothing special,normal masks.But for free (4 pack) so....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wygodny do noszenia wewnątrz. Ale w przypadku na zewnątrz, skondensowana wilgoć sprawia, że jest mokro, a to jest niewygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobrze jest oddychać, ale polecam to małym ludziom. To dobre dla większej głowy, ale na przykład, moje uszy są zdegradowane od dołu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 524
    • Ft2 440
    • Ft2 113
    • Ft2 470
    • Ft913
    • Ft5 799
    • Ft4 577
    • Ft1 976
    • Ft4 577
    • Ft3 661
    • Ft3 051
    • Ft2 818
    • Ft2 818
    • Ft2 034
    • Ft3 509
    • Ft102 292
    • Ft2 464
    • Ft102 597