Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2021

    W końcu dostałam paczkę. Dostawa w ciągu 37 dni, dobrej jakości, zamawiam od tego sprzedawcy po raz drugi. Polecam wszystkim towar i sprzedawcę. Powodzenia i pomyślności w biznesie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Paczka była bardzo długa 60 dni. Kupuję po raz trzeci, nie widzę jeszcze pozytywnego wyniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    W końcu dostałem paczkę, pojechałem na bardzo długie 45 dni. Zaczęło się stosować do leczenia paznokci. Jestem pewien, że to pomoże. Sprzedawca, którego polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    The product looks good. I'm just continuing the treatment I started 1 month ago. So far only a slight improvement.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Product in good conditions. I just begin to use it. Further I will show the results on my YT channel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    Доставка быстрая, 4 тюбика в комплекте, лечение долгое, про эффект сказать не чего

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2019

    Estou usando tratamento de fungos nas unhas dos pés produto Bright Pincel parece que está melhorando as unhas espero que resolva o problema dos fungos da unhas de uma vez. já

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    Versand schnell. Verpackung stark beschädigt. Inhalt war aber in Ordnung. schauen wir mal ob es wirkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Egyszerűen és könnyen felhasználható.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$11.01
    • US$18.47
    • US$23.09
    • US$34.84
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$70.99
    • US$16.16
    • US$24.24
    • US$13.49
    • US$23.09
    • US$27.71
    • US$17.24
    • US$49.99
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$19.99