Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    28,32 dolarów. 46 Dni na dostawę do Kanady. Każda bateria jest w plastikowej walizce. Pojemność przetestowana prosto z pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Pojemność fotograficzna produktu 3000mAh Nie sądzę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    52 dni do czasu wysyłki w USA są oczekiwane, mam nadzieję, że te są tak niesamowite jak latarki, nie mogę się doczekać, żeby je wypróbować. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    as described, nice!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    These 18650's are very good HD batteries. They weigh about 1.6 oz each. I used them to replace the batteries in my B & D Hand Held Vacuum and the originals were also 1.6 oz but worn out. I tried another set of 18650's 1st that only weighed 1.4 oz's and they were no good at all even thought the specs were very high. Don't be fooled for HD use, weight is what counts and these 18650's are great, BUT expensive. Happy customer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Akumulatory dostarczane bardzo dobrze zapakowane i w plastikowych pudełkach. Jeszcze ich nie próbowałam i dlatego nie mogę odpowiedzialnie komentować ich jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Wszystkie baterie były w plastikowych pojemnikach, bardzo ładne. Baterie są solidne z dobrym rozładowaniem, ale słabo zasilane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Za granicą w Chorwacji nie dostarczył dostawy na adres domowy whyjQuery111307483875860605786_1616345245233???????

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Wszystko OK!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,547
    • Ft9,942
    • Ft5,877
    • Ft10,253
    • Ft261
    • Ft6,492
    • Ft9,569
    • Ft4,441
    • Ft3,416
    • Ft12,646