Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Ładne, miękkie i mocne opony. Zawiera wkładki z pianki. Pierwszy raz mam RC pełzacza do skrzeczenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Całkiem dobre opony z agresywnym bieżnikiem. Niezbyt lepkie z naprawdę miękką pianką. Zostały one zamontowane na plastikowych kołach Sendero HD po modernizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Opony są przyczepione. Dobra alternatywa Hyraxa. Nie najdelikatniejsza z pianek, zamieni je na proline 2 etap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Najlepsze opony można dostać za swoje pieniądze!! Idealnie pasuje do mojego SCX10 II!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Zdecydowanie warte tej kasy.... Miękką oponę i myślę, że to świetnie sprawdzi się na moim pełzaczu! Dzięki sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    To są przyczepne opony, piankowe wkładki są idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Otrzymany w dobrym stanie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Niezbyt miękkie i lepkie. Ale są OK dla pieniędzy, mogę je uruchomić na tylnej osi i znacznie delikatniejsze (i dużo droższe) Pro-line Hyrax z przodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    la qualità di questi pneumatici in rapporto al prezzo che costano è ottima.. anche se nell'inserzione non lo dice i pneumatici sono forniti di spugna interna.. la classica spugna color grigio. Se cercate un pneumatico 1.9 di buona qualità e di una misura piuttosto grande e questo è quello che fa per voi.. consiglio l'acquisto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Bardzo dobry produkt.... Wygląda świetnie na moim gen7 pro redcat i spacery świetnie kupią ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 555
    • Ft9 555
    • Ft6 496
    • Ft9 555
    • Ft11 849
    • Ft8 790
    • Ft5 350
    • Ft16 186
    • Ft6 115
    • Ft18 867
    • Ft11 253
    • Ft5 294
    • Ft32 110
    • Ft2 645
    • Ft6 750
    • Ft4 632
    • Ft4 966
    • Ft3 821