Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(170)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Fast delivery, good point for Banggood. Tires are excellent quality and very very good grip. Very soft when you pull out foam from inside, so, a good convenience for crawler. Tires are not glued, so you can update as you wish for later. HEX 12mm, axle 6mm, wheel in plastic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Opony są ładne i miękkie. Świetnie się czołga i wygląda o wiele lepiej na mojej ciężarówce niż koła i opony. Znacznie lepsza skala niż to, co przyszło z moim samochodem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Są bardzo dobre felgi dla wltoys 12428, zaleca się również zmienić silnik, ponieważ oryginalny spalony, ponieważ potrzebuje więcej siły, aby poruszać te felgi. Ogólnie wszystko w 100%, wolno dotrzeć, ale wszystko w dobrym stanie Pozdrowienia z Sinaloa w Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Te felgi są bardzo dobre, są miękkie i mają gąbkę w środku, nie są przymocowane do obręczy, więc muszą być przyklejone, ale są świetne i ekonomiczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Kursy wszystkie odpowiednio, dobry produkt i oczekiwane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Miło nie zbyt duże, aby ocenić środki przed zakupem jednak bardzo ładny 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Idealnie pasują do mojego wltoy's 124019, tylko upewnij się, że sklej je przed użyciem! Zwiększają wysokość jazdy o kilka, idealne do offroadu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    γρήγορη εξυπηρέτηση

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobre koła i opony w cenie dobry serwis wielki post ponownie dobrze zrobione 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 085
    • Ft4 010
    • Ft10 220
    • Ft3 403
    • Ft15 144
    • Ft21 203
    • Ft14 387
    • Ft4 915
    • Ft5 675
    • Ft882
    • Ft2 292
    • Ft4 161
    • Ft10 220
    • Ft14 764
    • Ft9 462
    • Ft9 833
    • Ft65 246
    • Ft3 784