Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2022

    Świetne dla samochodów z Wltoys RC, które mają zamiar sprawdzić, czy nie może biegać po stawie jak X-max. Ładne opony. Poczuj się jak solidne dobre opony za cenę. Świetne ceny. Szybka wysyłka. Dobry niezawodny detalista wokół. Uwielbiam bangood. Kupuję dużo od Bangood, a wszystkie moje pakiety są nieuszkodzone do tej pory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Naprawdę dobre opony wiosłowe, wyróżnia się naprawdę ładne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Zgodnie z opisem Dla samochodu ciężarowego w skali 1/14 w skali 1/16

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Świetne opony wiosła do użycia na plaży pozostawiając 11s wszędzie 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Dobre na plażę. Jest w pełni uszczelniona, tak, że woda i piasek nie dostaną się do środka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Opony wyglądają dobrze na pierwszy rzut oka. Niestety, przy 2 na 4 oponach, wiązanie (oplot na obręcz) jest całkowicie złe. Woda i brud mogą dostać się do opon i może wystąpić niezrównoważenie. Obsługa klienta skontaktowała się, ale niestety nie otrzymała żadnej odpowiedzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Wysyłka była dość szybka, a towary są dokładnie takie, jak opisano. Opony wydają się być wypełnione pianką, jeszcze nie zamontowane, ale myślę, że będą dobrze pasowały do Wltoys 124018.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Good product, works well, just needs to be glued well before used if you using 3s lipos. The power rips the tire from the wheel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Wyglądaj na chorego! będzie pasować do moich 124019 i 16889 zajęło wieki, żeby się tu dostać, ale warto było czekać na tę cenę, 🤘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Są to opony wiosłowe i dobrze pracują i można z nimi jeździć po wodzie, co jest bardziej zabawne i że

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$29.99
    • US$6.89
    • US$8.09
    • US$37.49
    • US$6.59
    • US$15.00
    • US$7.09
    • US$11.99
    • US$165.99