Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2022

    Best set of tires I've bought yet!! Love em!! I put them on my 1/16 scale truck, and it's practically unstoppable in snow, dirt, and jumping!!! Must have for RC's!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Very pleased with these wheels... an upgrade from my old plastic one's, very good quality alloy wheels and nice tyres. 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Czuje się dość giętki i nieco chwytliwy. Jedna z opon nie jest bardzo dobrze wyważona i ma dość chwiejność, to rozczarowujące, jak wygląda źle, ale nie jest to najgorsza rzecz przy wolniejszych prędkościach to jest zauważalne. Opony dobrze się sprawują, jak na mój pierwszy wypad z nimi był mokro i nadal mogłem się porządnie przeczołgać nad mokrymi skałami. Ogólnie polecam tak długo, jak nie masz nic przeciwko potencjalnym problemom z równoważeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Wysokiej jakości koła i opony są szczególnie miękkie i przyczepne z głębokim bieżnikiem. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DaSch3
    DE
    19/10/2021

    Super opony na ładnych felgach. Niestety, ze względu na cenę nie przyklejony, w związku z tym jedna gwiazda mniej niż zwykle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bgg
    SK
    26/03/2022

    Jak dotąd dobra, klejona, przyczepność jest solidna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    vinieron muy rapido, son ruedas de metal, vienen pegadas, nada mas montarlas y listo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Doskonałe koło dla każdego 1/10 pełzacza polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Dobre przyczepne opony do wozu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.29
    • US$24.24
    • US$20.78
    • US$11.54
    • US$118.99
    • US$8.99
    • US$35.99
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$50.99
    • US$18.47
    • US$9.23
    • US$459.99
    • US$18.47
    • US$4.99
    • US$36.95
    • US$98.99
    • US$52.99