Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2021

    Długość 26,8 mm jest nieco dłuższa niż oryginał (25mm) To dokładnie to, czego szukałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Uwaga te CVD nie mają 25mm długości, ale jak widać na zdjęciu w opisie, 27mm. Są to dokładnie te CVD, których potrzebujesz, jeśli chcesz użyć metalowych różnic o szerokości 32mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Idealny z dodatkową długością bitu, aby umożliwić użycie dyfuzji metalowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zamówienie złożone 21 września i dotarło 1 października... Powiedziałbym, że dyskretne czasy. Przybyli w anonimowej saszetce i z bardzo złym zabezpieczeniem na długą podróż z Chin do Włoch, wydają się być tymi, których szukałem, to jest, że są one używane w jedyny sposób różnicowy w metalu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    try to make a rear wheel drift car but my car at any speed just won't drive straight and I lost the little pins so I had to order new ones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Czy to 27mm? Chyba pomyliłem. Jak mogę skontaktować się ze sprzedawcą?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Są za długie dla mojego k969 Co mam zrobić mogę je dopasować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    This is the 2nd set I bought and I still got (relatively) the same long shafts for using Mini-Z diffs with WLToys. I've seen some comments about getting the standard one so keep in mind tat there's a chance you can get that too.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    legit 27mm shaft!!! thanks to beaver for confirming it! fast delivery!!! totally recommended for alum diff!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Idealne do konwersji WLtoy do stosowania standardowej różnicy kompatybilnej z Mini-Z AWD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$20.99
    • US$15.09
    • US$10.99
    • US$4.69
    • US$13.99
    • US$7.99
    • US$28.40
    • US$10.99
    • US$27.99
    • US$23.99
    • US$38.99
    • US$25.99
    • US$6.89
    • US$50.99
    • US$299.99
    • US$9.09