Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(619)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(619)
    • 5 Star(581)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    Te koła i opony są bardzo dobre. Przepuszczam je na moim zd grzmot, tay uchwyt naprawdę dobry, aby przykleić Ezy wyglądają super. Nałożyłem zestaw na mój xlfxo3 będę dostawać więcej za My osiowy scx 10 Thay są świetne na pełzaczy jak zawsze Banggood masz szybki post fantastyczne ceny fantastyczne usługi Banggood jesteś niesamowity

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    these wheels are very nice and fit my zd 1/10 perfect and look awesome fantastic quality fantastic price fantastic post Banggood you rock once again 👍👏😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Stary dobry Bangood. Przyszedł w przyzwoitym czasie. Jestem zadowolony z mojego zakupu. Dobrej jakości guma. Hex 12mm. Średnica, trochę więcej niż 120 mm. Trzeba przykleić. Idealne dla mojej aktualizacji Sentona 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Wooowww tak niesamowite, bardzo zadowolony z mojego zakupu w Banggood dziękuję, bardzo niedrogie opony aktualizacji im tak pod wrażeniem trzymanie opony bardzo będzie zbyt duże moje 9125 hosim działa dość .. 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Wygląda świetnie, świetny chwyt i dobra cena. Kupiłem je, żeby zamienić moje ECX Torment na ciężarówkę z potworami Ruckus. Opony wyglądają świetnie z nadwoziem Monster Truck i mają duży uchwyt, koła łatwe. Tylko upewnij się, że je kleją. Wywietrzyłem je też dwoma otworami na oponę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Jak już wspomniano, musisz je przykleić. Opony pasują na felgi bardzo dobrze! Hex pasuje do siebie. Szczęśliwie! Wrzuć je do mojego Traxxas Slash 4x4. Szybka wysyłka za 2 tygodnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Te są super elastyczne i będą miały ogromny uścisk. Miękki związek i dobre wkładki z pianki. Dopasowany do bezszczotkowego XLF X03. Tylko nie zapomnij ich przykleić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    really well packed fast delivery around 13 days to Australia. can’t wait to take them for a rip on the weekend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    these look awesome. can’t wait to put them on my xzilion

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 049
    • Ft2 745
    • Ft13 397
    • Ft3 523
    • Ft4 228
    • Ft2 464
    • Ft2 818
    • Ft1 759
    • Ft5 639
    • Ft5 990
    • Ft5 285
    • Ft5 285
    • Ft4 934
    • Ft4 934
    • Ft3 874
    • Ft10 377
    • Ft57 382
    • Ft70 168