Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2021

    Najlepsze opony, jakie mam do mojej ciężarówki. Opony spadły z koralików po pierwszym razie, ale po klejeniu były idealne! Koła mają pewien ciężar, który pomaga utrzymać się na ziemi, idąc po pochylonych śladach. Opony mają niesamowitą przyczepność i są super miękkie. 10/10 polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Szybka (1 tydzień)dostawa miła i miękka. Aluminiowe piasta pasują idealnie i dodają trochę wagi nisko!.Dokładny ten sam bieżnik co oryginalny, ale o wiele bardziej przyczepny..4 gwiazdki bo w sytuacjach wysokiego momentu obrotowego wyskakują z obręczy...nie za często, ale trzeba je przykleić. Zwiększył wydajność trochę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    O wiele lepsze niż skład opon magazynowych. Nadal nie ma pianek. Ładne aluminiowe koło z klejem działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Awesome set of RC tires. Definitely will be purchasing another set. They actually was shipped and delivered in 13 business days. SHOCKING. 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Szybka dostawa. Dobra jakość. Opony są miękkie i lepkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dobra jakość i świetnie wyglądają na C24

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wyglądają i pasują niesamowicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Ładne metalowe koła, opony są ładne i miękkie! Żegluga była szybka!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Ładnie i delikatnie, wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Niezła kombinacja koła/opony. Koła są aluminium i bardzo lekkie. Opony bardzo miękkie i chwytliwe! Nie jestem pewien, na którym modelu (C14 czy C24) zostawię te, ale wyglądają naprawdę dobrze na moim C14. Bardzo zadowolony z tego zakupu......Tak jak inne recenzje, felgi nie mają otworów wentylacyjnych i opony będą musiały być przyklejone.... Zalecane!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 199
    • Ft5 707
    • Ft1 542
    • Ft5 707
    • Ft10 703
    • Ft2 160
    • Ft9 989
    • Ft16 592
    • Ft4 279
    • Ft9 275
    • Ft11 336
    • Ft3 087
    • Ft54 608
    • Ft2 469
    • Ft11 614
    • Ft4 601
    • Ft10 811
    • Ft6 776