Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Bardzo ładnie wyglądają felgi, jestem w trakcie przeprowadzki, kiedy się rozpakuję, będę montował dobre miękkie opony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wielkie koła / felgi wyglądają tak chłodno i prawdziwy stop WPL C24 Metal modernizacja 100% części1 https://youtu.be/lSuxIi-zBVk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Świetne felgi w tej cenie. Wyglądają niesamowicie na moim C24, ale 2 z 4 felg miały błąd obróbki, jak widać zdjęcia, ale nie wpłynęły na sposób, w jaki opony przylegają do felg. A transport był szokująco szybki, biorąc pod uwagę złą pogodę, jaką dostało wschodnie wybrzeże. Bardzo ładny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2019

    These wheels look amazing on my c-24 pickup truck. and the price I paid iam very happy with my purchase. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Pięknie wyglądają w moim wpl b1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2019

    good product shipping is fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    i like the rims im putting them on now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2019

    very good these wheels!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Czas dostawy 11 dni z Chin do Niemiec bardzo szybko. Bardzo dobra jakość. Zainstalowany w mojej WPL C24-1 funkcja bardzo dobra. Bardzo dobry produkt kupiłbym ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Naprawdę ładne koła wyglądają świetnie na mojej ciężarówce Wpl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 562
    • Ft3 566
    • Ft16 592
    • Ft23 479
    • Ft9 649
    • Ft22 088
    • Ft5 348
    • Ft13 199
    • Ft10 344
    • Ft6 776
    • Ft11 120
    • Ft3 087
    • Ft58 071
    • Ft2 469
    • Ft11 614
    • Ft4 601
    • Ft10 811
    • Ft3 921