Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2022

    Nowy styl do mojego 104001. Żeby zobaczyć, jak się zachowa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Super Wheels bezszczotkowy układ nie może się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dobry zestaw wymaga kleju

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Opony są stosunkowo twardym związkiem gumowym, co prawdopodobnie jest równie dobre, ponieważ nie mają piany. Są całkiem przyzwoite jak na cenę, a koła wydają się być wykonane z dobrej jakości tworzywa sztucznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Przyjrzyj się uważnie zdjęciom. Nie ma żadnego offsetu. Jest to bardzo trudne dla serwo, ponieważ cała opona obraca się i rzeczywiście porusza samochód. Nie spojrzałem na zdjęcia wystarczająco blisko. Za cenę, w której oczekiwałem piany, ale nie ma żadnej. Koła plastikowe są grube, ale wykonane są z taniego ABS, a nie nylonu lub włókna szklanego. Guma opon jest dość twarda, nie przyczepiona, ale byłaby w porządku w luźnym brudzie. Musiałem go obniżyć do 4 gwiazdek tylko z powodu braku pianki i tańszych tworzyw sztucznych / gumy w tej cenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dostawa była szybka i dobrze zapakowana i dotarła prawie tydzień przed tym, jak się ich spodziewałem. Wyglądają naprawdę dobrze, a ponieważ wszystkie są tej samej szerokości trzeba będzie użyć przedłużonego hex koła z tyłu WLtoys 104001. To znaczy, jeśli nie obchodzi cię, czy przednie koła są szersze niż tylne. Wypróbuję je również na innych moich samochodach RC, ponieważ kupiłem tyle różnych kół, które mają 12 mm i zobaczyć, czy wcierają się w ciało, gdy nim steruje. Niektóre koła o większej średnicy mogą sprawić, że samochód jedzie szybciej niż te z magazynu, jeśli nie są zbyt ciężkie, ale mogą dać mu większą prześwitość na powierzchniach trawiastych/kamienistych. Wypróbuję je na moim 104001, kiedy go naprawię, kiedy rozbiłem go, pstrykając przedni szyb, bo jest to tylko tylny samochód. Ale na razie zobaczę, z którymi samochodami będą mogli pracować i dam im szansę, by sprawdzić, czy jeżdżą szybciej, czy nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przesunięcie jest ogromne, piasty w zasadzie nie są w środku koła w ogóle. Dla mnie to działa, ale wygląda zabawnie i się tego nie spodziewałem. Na pewno nie wszystkie pojazdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Sweet wheels. They are directional but all 4 were mounted in same way. No issue though, re-mounted 2 for the other side and glued them. Hard to beat at the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Opona wydaje się być miła, ale kiedy włożyłem nakrętki, pękła piasta i koło odpadło od kruchego plastiku na piaście. Plastik pęka zbyt łatwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Nie jest źle nie umieścić ich na niczym szybko wydają się trochę słabe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$20.78
    • US$13.85
    • US$9.23
    • US$14.82
    • US$21.93
    • US$9.45
    • US$8.99
    • US$16.16
    • US$4.99
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$9.23
    • US$52.99
    • US$41.39
    • US$37.99
    • US$98.99
    • US$12.99