Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(282)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(282)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2022

    Posiadam już koła w projektowaniu szprychy i są świetne. Dobrze, muszą być klejone przed pierwszym użyciem. Obręcz może się złamać podczas uderzenia. Ale jest bardzo łatwy do naprawy za pomocą superglue. Mam nadzieję na jeszcze lepszą trwałość konstrukcji mieszkania. Koła są doskonałe dla Włtoys 124016 i 124018.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Bardzo dobre koła z dużą przyczepnością. 144001 zaczyna się od koła. Wysmarowałam lakier z białego do pomarańczowego. Uchwyt jest niesamowity i skręciłem tylną oś dwa razy. Jakość budowy mogłaby być lepsza, bo złamałem małą część koła i zrobiłem dziurę w oponie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    they are small wont fit most 1:10 scale cars but same size as the front tires on the Traxxas Bandit and bought for a brushed car wouldn't try Brushless lol and NOT GLUED so ppl GLUE THEM IR THEY WILL FLY APART! anyway they will work for the wifes/kids car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Świetna miękka opona do piasku, błota lub ogólnego zastosowania off road 12mm hex. Idealny dla samochodu w skali od 1/10 do 14. Pianka wypełniona, wolna pralka i ładne klipsy do ciała. - Mój drugi set. Jeśli twój samochód będzie obracał się po twardej powierzchni, to teraz będzie jeździć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Idealny do tłuczenia, uczynienia moich wltoys 104019 wyższy. Większy niż oryginalne koła, ma cienką piankową obicie. Guma musi być przyklejona do opony. Generalnie jestem zadowolony z zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Great wheels. Good grip on compacted snow. Not for speed runs as will start ballooning quite quickly. When fully turned then tires slightly start rubbing when ballooning (3s battery on a wltoys 124017 so they are spinning fast). Tires are not glued from factory. Wheel nuts with washer are narrower than stock so even with aftermarket shorter thread CV shafts have enough thread to lock nyloc properly. With stock nuts had to use thread lock. Body clips are way better than stock wltoys as the silicone tab makes removal and installation so muck quicker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    bardzo dobry produkt, puszka większa od oryginalnych, idealnie nadaje się na ziemię / piasek / trawę, w przeciwnym razie będzie się nosić bardzo szybko, opony nie kleją, Dowiem się, jak je przykleić, nigdy nie zrobiłem, ale w każdym razie za 17 € wysyłkę w tym zakupie jestem bardzo zadowolony, plus są klipsy do usuwania / zacisków, cmsuper zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo ładne małe koła i opony świetne dla mojego 124019, jak zawsze Banggood ty rock fantastyczny cena fantastyczny serwis po

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ładne koła i opony z wkładką piankową. Nie są przyklejone, więc będziesz musiał zrobić to sam.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Odradzałbym kupowanie! Wszystkie felgi po krótkim czasie zerwały się! - To nie jest dobre dla pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$7.99
    • US$38.99
    • US$7.99
    • US$35.99
    • US$31.69
    • US$4.99
    • US$2.99
    • US$15.40