Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    bardzo dobry produkt, puszka większa od oryginalnych, idealnie nadaje się na ziemię / piasek / trawę, w przeciwnym razie będzie się nosić bardzo szybko, opony nie kleją, Dowiem się, jak je przykleić, nigdy nie zrobiłem, ale w każdym razie za 17 € wysyłkę w tym zakupie jestem bardzo zadowolony, plus są klipsy do usuwania / zacisków, cmsuper zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ładne koła i opony z wkładką piankową. Nie są przyklejone, więc będziesz musiał zrobić to sam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Great wheels. Good grip on compacted snow. Not for speed runs as will start ballooning quite quickly. When fully turned then tires slightly start rubbing when ballooning (3s battery on a wltoys 124017 so they are spinning fast). Tires are not glued from factory. Wheel nuts with washer are narrower than stock so even with aftermarket shorter thread CV shafts have enough thread to lock nyloc properly. With stock nuts had to use thread lock. Body clips are way better than stock wltoys as the silicone tab makes removal and installation so muck quicker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo ładne małe koła i opony świetne dla mojego 124019, jak zawsze Banggood ty rock fantastyczny cena fantastyczny serwis po

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Czuje się świetnie, super pluszowy, trzeba przykleić, a następnie zainstalować dla niektórych akcji off road.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Bardzo miękkie, wypełnione gąbką, ale nie uszczelnione, chociaż nie będzie to duży problem, z odrobiną kleju i gotowe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Poczuj się trochę na miękkiej stronie dobrej piany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Doskonałe dzięki 🌲👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Koła idą bardzo dobrze na ziemi i trawie, trzeba je dobrze trzymać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$15.00
    • US$8.07
    • US$33.99
    • US$8.07
    • US$4.99
    • US$14.69
    • US$6.99
    • US$10.38
    • US$150.19