Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2022

    fühlen sich gut an. passen perfekt auf das Auto. Aluminium Felgen sehen in real richtig gut aus. ACHTUNG Reifen müssen an die Felge erst geklebt werden. Sonst PERFEKT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Mam je dla mojego 16889pro, są absolutnie niesamowite koła i opony, super przyczepne i bardzo elastyczne, ale cienkie, więc robią balony trochę z dużą prędkością / mocą. Mają ładną piankową wstawkę. Trzeba je przykleić, ale to jest bardzo proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wygląda, czuje i ładnie pachnie Jeszcze ich nie przykleiłem, ale jestem pewien, że będą dobrze działać na moich 1:14 RC. Ze wszystkimi zaletami i wadami koła stopowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Dobra jakość jest szczęśliwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Montowane na xlf f17 są w porządku, pamiętaj, aby przykleić go do krawędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Good product thanks too Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt jest dobry jak zawsze, ale zajął więcej czasu niż oczekiwałem. I myślałem, że zamówiłem czerwone felgi, a nie niebieskie, och dobrze to jest to, co to jest. Teraz mam dwa zestawy niebieskich magazynków do czerwonego samochodu. Dzięki Banggood utrzymaj jakość produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    I definitely recommend gluing the tire to the rim. first time I got in the throttle it spun the tire off the rim. otherwise great product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Świetnie, ale nie zapomnij nakleić opon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$9.99
    • US$13.99
    • US$6.09
    • US$37.99
    • US$50.99
    • US$10.99
    • US$8.09
    • US$17.31
    • US$15.99
    • US$31.04
    • US$15.00
    • US$24.24
    • US$29.99
    • US$9.99
    • US$299.99
    • US$449.99
    • US$181.99