Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    Pierwsze zamówienie 1603 szok olejowy, a ponieważ wydaje się, że nie są w produkcji, obsługa klienta zaoferowała mi, aby zmienić prudocts. Bardzo szczęśliwy! doskonały:) Dziękuję banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Wstrząsy przyszły, ostrożność... Wstrząsy trzeba wypełnić, ponieważ nie są jeszcze skalibrowane. Robią to na moim SG1603 lepiej niż na magazynie. Były w dwóch rozmiarach, duże z tyłu, krótsze z przodu Poleciłbym je? 50/50 Samochód mniej odbija się na drodze. (nie testowano ich jeszcze na oponach dryfujących) Imho... Sam samochód jest za lekki, by móc zrobić dużą różnicę z tymi wstrząsami. Ale to tylko ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Są dobre i mają dobrą cenę / jakość. Ale jeśli go kupić będzie musiał uzupełnić je nowym olejem, ponieważ nie jest w pełni wypełniony.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bezpośrednia wymiana amortyzatorów tarcia. Naprawdę łatwe do zamontowania. Przyjazd do Wielkiej Brytanii w mniej niż 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dotrzemy za 5 dni! Dobra jakość i regulowany. Pomóż wchłonąć wyboje i skoki, ale nadal garść, jeśli jesteś na bezszczotkowym!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Wstrząsy działają dobrze, upewnij się, że pręty przyłączeniowe są skręcone do tej samej długości, ponieważ moje były na różnych poziomach, również dokręcić górny i dolny nakrętkę bardzo mocno, aby nie przeciekały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Szybka wysyłka... Dobry produkt. przystosuj go do jedzenia15 lub ud1603 lub innych...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Pasują idealnie, nie trzeba niczego zmieniać, są one o wiele bardziej miękkie niż oryginały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Otrzymane bez uszkodzeń, nawet jeśli były w foliowej torbie, bez żadnego opakowania z bąbelkami. Zobaczymy, jak się sprawdzą, a jeśli nie przeciekają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Jeden amortyzator z przodu i jeden z tyłu jest trochę ciasny. Ale może nadal tłumią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$46.99
    • US$5.19
    • US$50.99
    • US$70.99
    • US$11.99
    • US$19.62
    • US$9.69
    • US$32.19
    • US$6.99
    • US$2.99
    • US$6.99
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$17.59
    • US$8.07
    • US$35.99
    • US$41.99