Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(179)
    • 5 Gwiazda(169)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2022

    Wstrząsy przyszły, ostrożność... Wstrząsy trzeba wypełnić, ponieważ nie są jeszcze skalibrowane. Robią to na moim SG1603 lepiej niż na magazynie. Były w dwóch rozmiarach, duże z tyłu, krótsze z przodu Poleciłbym je? 50/50 Samochód mniej odbija się na drodze. (nie testowano ich jeszcze na oponach dryfujących) Imho... Sam samochód jest za lekki, by móc zrobić dużą różnicę z tymi wstrząsami. Ale to tylko ja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bezpośrednia wymiana amortyzatorów tarcia. Naprawdę łatwe do zamontowania. Przyjazd do Wielkiej Brytanii w mniej niż 10 dni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dotrzemy za 5 dni! Dobra jakość i regulowany. Pomóż wchłonąć wyboje i skoki, ale nadal garść, jeśli jesteś na bezszczotkowym!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2023

    Idealne dla SG 1605 PRO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Pierwsze zamówienie 1603 szok olejowy, a ponieważ wydaje się, że nie są w produkcji, obsługa klienta zaoferowała mi, aby zmienić prudocts. Bardzo szczęśliwy! doskonały:) Dziękuję banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2023

    idealnie dopasowany, czuje się znacznie lepiej niż oryginały, przybył szybko na Węgry,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2023

    Doskonałe amortyzatory, drugi raz kupuję, poprawiają prowadzenie samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2022

    Paczka dotarła do Polski w ciągu 2 tygodni. Przedmiot jest zgodny z opisem i idealnie pasuje do Eachine EAT15. Wstrząsy są wstępnie wypełnione olejem i po ich zamontowaniu widzę ogromną różnicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    Wstrząsy te powodują znaczną poprawę obsługi tych samochodów. Bardzo je polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Szybka wysyłka... Dobry produkt... trochę miękki, ale nic wielkiego... dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$3.99
    • US$17.99
    • US$10.99
    • US$27.89
    • US$2.99
    • US$5.99
    • US$13.85
    • US$19.99
    • US$6.99