Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(214)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(214)
    • 5 Star(199)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Świetnie, bardzo dobrze, mam 4 mikroserwy Racerstar ważące 13,6 g z metalowymi przekładniami wewnątrz i na zewnątrz, są zwinne i mierzą to samo co plastikowe przekładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Preiswerte Micro-Servos für einfache Steueraufgaben. Nur das letzte Zahnrad ist Metall, sonst Kunststoff. Sehr schneller Versand.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Doskonały produkt jeszcze nie pękł, ale już kupiłem inny czas i jakość, gratuluję sprzedawcy za zwinność w dostawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    very nice servo’s using them for moving parts on my 1/16 gtk boxer for flw100 and plateau with door

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wielki koszt jelenia i najwyższa korzyść

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Doskonały produkt, jakość i dobra cena....!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Pełne i bi3n spakowane. Bardzo dobra jakość najwyraźniej. Spróbujmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Dzięki, produkty są w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Servos z doskonałą wartością do ceny. Bardzo przetestowane, znoszą karę, chociaż oczywiście nie są nie do złamania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 548
    • Ft3 600
    • Ft5 238
    • Ft3 764
    • Ft5 893
    • Ft5 294
    • Ft3 666
    • Ft3 204
    • Ft9 077
    • Ft3 024
    • Ft2 644
    • Ft3 469
    • Ft7 564
    • Ft5 893
    • Ft7 531
    • Ft6 548
    • Ft2 644
    • Ft21 941